ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-2 (Κ20)

PDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012 02:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ20,η ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε σπαιδαία νίκη με 2-1 στον εκτός έδρας αγώνας της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι κρητικοί άνοιξαν το σκόρ στο 26' λεπτό της αναμέτρησης με τον Δωματά και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί στην συνέχεια να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων ,αλλά να μην τα καταφέρνει.

Το 0-1 ήταν το σκόρ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να ισορροπήσουν τον αγώνα και τα κατάφεραν στο 82' λεπτό με τον Βέργο ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πριν λίγα λεπτά.

Οι κρητικοί όμως χτύπησαν εκ νέου με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λυκογιάννης και το εκτέλεσε εύστοχα ο πρωτογεράκης στο 84' λεπτό,δίνοντας στην ομάδα του τρείς πολύτιμους βαθμούς.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάμποβιτς, Δημακάκος (30’ Ιωαννίδης), Ρουγκάλας, Σούλης, Σιώπης, Κοτσαρίδης, Γκόγκιτς(65’ Βέργος), Λυκογιάννης, Σταμογιάννος, Σούκιας (75’ Βουτσιώτης) , Διαμαντάκος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Γιαλιτάκης, Λουμπάκης, Καρβουνιάρης, Κανδηλάκης, Άλλα, Κούτρης (65’ Πρωτογεράκης), Κοζορώνης, Ανδρεαδάκης Π. (60’ Λίπι), Κούρτι (90’ Συνολάκης), Δωματάς.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top