ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-3 (Κ17)

PDF Print E-mail
Monday, 23 January 2012 07:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

--

Στις όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας με μια υπέροχη λιακάδα και έχοντας την είκονα των χιονισμένων βουνών τριγύρω , έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα Super league Κ -17 μεταξύ του Λεβαδειακού και της ΑΕΚ.

--

Οι κιτρινόμαυροι παίζοντας κατά διαστήματα σωστό και στρωτό ποδόσφαιρο έφυγαν με τους 3 βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους αφού όπως τόνισε στην συνέντευξη του και ο coach του Λεβαδειακού Ηλίας Λιόντος η ΑΕΚ ήταν ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

--

Το σκορ άνοιξε ο Σταύρου όταν μετά από μπάσιμο του Μωυσιάδη και απόκρουση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ο παίκτης της ΑΕΚ πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

--

--

Το 2-0 έγινε από τον Μωυσιάδη μετά από ωραία κάθετη μπαλιά που του έγινε και πλασάρισμα του στον εξερχόμενο τερματοφύλακα.

Με αυτό το σκορ έληξε το 1ο ημίχρονο.

--

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η ΑΕΚ το 2ο μέρος, πιο συγκεκριμένα ο Κατσικάς ( μόλις γύρισε από το ταξίδι με την Εθνική Παίδων ) πήρε την θέση του Μίχα και ο Τζάθας του Αραμπατζή. Στο 50’ το σκορ έγινε 3-0 και πάλι από τον Μωυσιάδη με κεφαλιά για να μειώσει ο Λεβαδειακός στο 65΄ με τον Παπακώστα μετά από κόρνερ. Να σημείωσουμε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ εάν οι παίκτες της πρόσεχαν περισότερο στη τελική προσπάθεια.

--

Οι γονείς σε παράταξη παρακολουθούν με αγωνία την έκβαση του παιχνιδιού

--


Λεβαδειακός (Προπ- Λιόντος) Τράγκας, Γκλάβας, Νταούτι, Κουτσουμπάς, Αντωνίου, Παπακώστας, Τσακανίκας, Σβέρκος,Σπάρος, Σακάς, Ζιάκας,

Έπαιξαν επίσης οι Μπαρμπαλουκάς, Πολυτάρχου, Ψηλέας, Μυλωνάς, Κοτσικόρος, Χασαϊ, Κοτσαλάς.

ΑΕΚ ( Προπ- ΚΟΠΙΤΣΗΣ) Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Σινάνι (60΄Πατσαλιάς), Κουτούζης, Κοντίδης (60΄Κοντοές ), Μίχας ( 46΄Κατσικάς ), Ζιβάνοβιτς, Σταύρου, Καζβιρόπουλος ( 70΄ Λαζαρίδης ), Μωυσιάδης, Αραμπατζής ( 46΄Τζάθας).


Μετά την λήξη του αγώνα το Sports-Academies.gr πλησίασε τον προπονητή του Λεβαδειακού Ηλία Λιόντο για να έχει μια μικρή συνεντεύξη μαζί του .

Eυγενέστατα και με απόλυτη σαφήνεια ο coach μας είπε τα εξής...

 

Πείτε μας κατ΄αρχήν δύο λόγια για τον αγώνα.

--

Η.ΛΙΟΝΤΟΣ: η ΑΕΚ ηταν πολύ καλύτερη από μας, βέβαια έχουμε εντελώς διαφορετικό σκεπτικό , έχουμε ξεκινήσει πολύ πιο αργά την προετοιμασία και γενικά όλη την διαδικασία δημιουργίας της ομάδος, έχουμε δε παιδιά του 98 & 97 και δίνουμε την δυνατότητα στα παιδιά αυτά να πάρουνε πολύτιμες εμπειρίες για την επόμενη και μεθεπόμενη χρονιά. Η ΑΕΚ είναι σε άλλο επίπεδο από εμάς , είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα ,συγχαρητήρια και πιστεύω ότι δίκαια κέρδισε.

--

S.A:Ποιες είναι οι βλέψεις του Λεβαδειακού για τις ακαδημίες του;

--

ΛΙΟΝΤΟΣ: πιστεύω ότι θα έπρεπε να δοθεί λίγο παραπάνω σημασία στις υποδομές ώστε να μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια - απλώς χρειάζεται υπομονή ,επιμονή και να δώσουμε χρόνο σε αυτά τα παιδιά, να τα πιστέψουμε και να τους δώσουμε την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης τους.

--

S.A:Υπάρχουν ταλέντα στην περιοχή και εάν ναι , πως αξιοπιούνται;

--

ΛΙΟΝΤΟΣ: ταλέντα στην περιοχή και στην Ελλάδα γενικότερα υπάρχουν πάρα πολλά - δυστυχώς το εκπαιδευτικό σύστημα δεν βοηθάει τα ταλέντα γιατί το πρόγραμμά τους είναι πάρα πολύ πιεσμένο με μαθήματα και κάθε είδους φροντιστήρια – Γιά τον Λεβαδειακό θέλω να πιστεύω ότι θα σκύψει ακόμη περισσότερο την ματιά του στα ταλέντα και να τους δώσει την δυνατότητα να φορέσουν κάποια στιγμή την φανέλα της πρώτης ομάδας.

--

S.A:Και μια τελευταία ερώτηση coach – βλέπετε ομάδες από όλη την Ελλάδα, υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων του λεγόμενου κέντρου και των ομάδων της επαρχίας;

--

ΛΙΟΝΤΟΣ:σίγουρα οι ομάδες του κέντρου έχουν πολύ περισσότερες επιλογές, έχουν στη πλάτη τους ένα βαρύ όνομα το οποίο τους δίνει αυτόματα ένα αβαντάζ, αλλά πραγματικά και οι ομάδες της επαρχίας δεν είναι καθόλου αμελητέες ποσότητες καθώς γίνεται σοβαρή και συστηματική δουλειά στην επαρχία και το μέλλον τους ανήκει.


S.A:ευχαριστουμε πολύ coach, ευχόμαστε επιτυχίες στον Λεβαδειακό και σε σας προσωπικά και καλή συνέχεια…

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top