Φιλανθρωπικό τουρνουά από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για ''το χαμόγελο του παιδιού''

PDF Print E-mail
Wednesday, 21 December 2011 03:23 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Τα νέα των Σχολών του Ολυμπιακού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αλεξανδρούπολη,σειρά τώρα έχει αυτό της Χαλκίδας  το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2011 με σκοπό την ενίσχυση '' το Χαμόγελο του Παιδιού ''

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τη Σχολή Ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη


Ποδοσφαιρικό τουρνουά και εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στις 18 και 19 Δεκεμβρίου από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία του Τεχνικού Συμβούλου και Scout της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, κύριου Γιώργου Αμανατίδη, με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.
Στο τουρνουά που διεξάχθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν ομάδες με αθλητές γεννημένους από το 1999 έως 2004 και συνολικά έλαβαν μέρος 150 παιδιά που επιδόθηκαν με ζήλο στο αγαπημένο τους άθλημα.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά,παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, μαζί με παιδιά του Σχολείου, όπου παρακολούθησαν μέρος των αγώνων και τους αποδόθηκε αναμνηστικό κύπελλο από τον κύριο Αμανατίδη και τον υπεύθυνο της Σχολή Ποδοσφαίρου Αλεξανδρούπολης, κύριο Παναγιώτη Λογαρά. Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές κυπέλλων στους αγωνιζόμενους.
Τη Δευτέρα ο κύριος Αμανατίδης μαζί με τον προπονητή της ομάδας Νέων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριο Σίνισα Γκόγκιτς και τον κύριο Λογαρά παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που έγινε στο Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Στην εκδήλωση δόθηκε επιταγή με τα έσοδα του τουρνουά προς τους υπεύθυνους του Ειδικού Σχολείου, οι οποίοι εκθείασαν την ενέργεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της Σχολής Ποδοσφαίρου..
Οι κύριοι Αμανατίδης και Γκόγκιτς μοίρασαν αυτόγραφα, δώρα, μπάλες και φανέλες με υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Α’ ομάδας και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά του Σχολείου μέσα σε γιορτινό κλίμα.

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Χαλκίδα στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2011.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Χαλκίδα διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες αγάπης με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στους αγώνες θα συμμετέχουν τα ηλικιακά τμήματα: 1999-2001, 2001-2002 και 2003-2004.

 

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top