8ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών απο τον ''Κένταυρο Βριλησσίων''

PDF Print E-mail
Thursday, 22 December 2011 20:59 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ένα Ποδοσφαιρικό Τουρνουά

που τείνει να γίνει θεσμός....

Ο Ποδοσφαιρικός  Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», διοργανώνει κατά την περίοδο των Εορτών (4-7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) το 8o Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP”, με τις  μεγαλύτερες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Συμμετέχοντες είναι οι εξής ομάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Α.Ε.Κ., ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ,ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ F.C. & ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ


Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Βριλησσιών «Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»,  διοργανώνει  για άλλη μια χρονιά την περίοδο των Εορτών το 8ο Πρωτοχρονιάτικο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών “FAMILY CUP”,

Χώρος διεξαγωγής: FAMILY SPORTS CLUB

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 04 έως 07/01/2012

Συμμετοχή Ομάδων: Ολυμπιακός, Α.Ε.Κ., Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων, Παθιακάκηςfc και Κένταυρος

Κατηγορίες: JUNIOR (γενν. 01-02), Παμπαίδες (γενν. 00-99), Παίδες (γενν. -98)


Οι νεαροί αθλητές έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα πιο οργανωμένα και ποιοτικά Τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, συνοδούς αλλά και απλούς φιλάθλους να απολαύσουν το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου στη πιο όμορφη έκφρασή του.

 

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του FAMILY SPORTS CLUB, οι αισθητικά και λειτουργικά πανέμορφοι χώροι (εξαιρετικής ποιότητας γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα 7ης γενιάς, café, πισίνα, παιδότοπος κλπ.), θα κάνουν τη διεξαγωγή αλλά και παρακολούθηση του Τουρνουά πραγματικά ευχάριστη κα αξέχαστη.


Πρωτεργάτες της σημαντικής αυτής προσπάθειας, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα της Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου FAMILY SPORTS CLUB, είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ. Μανώλης Μανίκας, ο Μιχάλης Μητροτάσιος τεχνικός Δ/ντης της Ακαδημίας, Διδάκτωρ Ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας, οι  προπονητές της Ακαδημίας Καλτσής Βασίλης, Moνογυιός Μάριος, Γκούμας Βασίλης, Μονογυιός Γιάννης, Εμμανουηλίδης Αγγελος, Ζαφείρης Βασίλης και προπονητής τερματοφυλάκων Βάντσικ Γιοζεφ. Υπεύθυνοι  Διεξαγωγής του Τουρνουά είναι ο Εμμανουηλίδης Άγγελος και η Νικολούτσου Χριστίνα.


Με την ελπίδα ότι αυτή η πρωτοβουλία θα γίνει οδηγός για κάθε νέα δημιουργική και ποιοτική προσπάθεια καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν του αυριανούς άσσους να αγωνίζονται σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον!

 

Το πρόγραμμα των Αγώνων

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top