Συγχαρητήρια στη σχολή Χαλανδρίου

PDF Print E-mail
Wednesday, 04 January 2012 03:52 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Η Παίδες της Σχολής του Ολυμπιακού Χαλανδρίου κατάφεραν να φτάσουν εώς τον τελικό του Τουρνουά που διοργανώθηκε απο την Α.Ε Μεταμόρφωσης παρουσιάζοντας ένα πολύ δυνατό σύνολο,δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην Σχολή του Χαλανδρίου,με μεθοδικότητα και οργάνωση,κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη πολύ ψηλά.

Οι  Παίδες της ερυθρόλευκης σχολής έδειξαν θετικά δείγματα γραφής και στους τέσσερις αγώνες στους οποίους αντιμετώπισαν αντίστοιχα τμήματα.Ειδικά στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετώπισαν τους Παίδες του Παναθηναικού προηγήθηκαν με δύο τέρματα διαφορά,ισοφαρίστηκαν και έχασαν στην διαδικασία των πεναλτι.

Ο επίσημος Ολυμπιακός εξέδωσε και ανακόίνωση με την οποία συγχαίρει την Σχολή του Χαλανδρίου

Η ανακοίνωση

Η Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συγχαίρει τη Σχολή Ποδοσφαίρου Χαλανδρίου για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας της, στο 1ο Christmas Cup που διοργανώθηκε από την Α. Ε. Μεταμόρφωσης.

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας της Σχολής, απέναντι μάλιστα σε αγωνιστικά τμήματα Ακαδημίας, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αποτέλεσμα της οποίας είναι η άνοδος του επιπέδου των νεαρών ποδοσφαιριστών και των ομάδων που συγκροτούν οι Σχολές.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top