ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΡΗΣ 1-2 (Κ20)

PDF Print E-mail
Monday, 23 January 2012 15:05 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

--

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Νέων του ΑΡΗ,καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Δόξας Δράμας στο γήπεδο των Κουδουνιών, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παλιάτσιος στο 39' βρέθηκε στην περιοχή της Δράμας και με δυνατό βολέ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου, κάνοντας το 0-1 για τον ΑΡΗ.Στην συνέχεια ο ΑΡΗΣ και συγκεκριμένα στο 44' διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καραγιάννη ο οποίος αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους αμυντικούς σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Δαύκο αρχικά να αποκρούει. Ο νεαρός μέσος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από κοντά και έγραψε το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δόξας ηταν να μειώσει σε 1-2 με τον Βασιλειάδη.


Δόξα Δράμας (Λευκόπουλος): Δαύκος, Χ. Δημητριάδης, Μ. Βασιλειάδης, Ράδος, Μ. Δημητριάδης (46’ Τουμγκελίδης), Σιαρόπουλος, Περσίδης (81’ Πεντεζίδης), Αμανατίδης, Α. Βασιλειάδης, Τσάκωνας (61’ Παυλίδης), Χινταφέλι.


ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Καράδαης, Πολιανίδης, Μούτσα (73’ Περήφανος), Τουλκερίδης, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Σουνάς, Γιώρης (64’ Ρένια), Παλιάτσιος, Κουρέλλας, Καραγιάννης (87’ Μαρμαράς).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top