Νίκος Πασσιαλής ''Ολυμπιακός και Παναθηναικός έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα''

PDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012 04:22 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Νίκος Πασσιαλής

''Ολυμπιακός και Παναθηναικός έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα''

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον Ατρόμητο ο Προπονητής των Κίτρίνων Νίκος Πασσιαλής μίλησε στο Sports-Academies.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΡΗ Νίκος Πασσιαλής

Τι γέυση σας αφήνει το παιχνίδι;

Δεν έγινε καλό παιχνίδι,τους επηρέασε πιστεύω και πλαστικός χλοοτάπητας,αλλά έπαιξαν δύο απο τις καλές ομάδες Κ20 της Σούπερ Λίγκ,εμείς απο την πλευρά μας είχαμε και το μειονέκτημα να παίξουμε την τετάρτη με τον ΠΑΟΚ,σήμερα παρουσιαστήκαμε λίγο κουρασμένοι,αλλά παρόλο αυτά αν είχαμε καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια θα είχαμε πάρει σίγουρα τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Θέλαμε να κερδίσουμε,ήρθαμε για να κερδίσουμε,φεύγουμε με τον ένα βαθμό,εντάξει δεν είμαστε ούτε ευχαριστημένοι ούτε απογοητευμένοι,συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Την συνέχεια πως την βλέπετε,σύμφωνα με αυτά που έχετε δεί απο τους παίκτες σας μέχρι στιγμής

Σίγουρα θα είμαστε στην τετράδα,το ίδιο πιστεύω και για τον Ατρόμητο ο οποίος έχει τις δυνατότητες να να είναι μές στην πρώτη πεντάδα,νομίζω όποιος αντέξει και όποια ομάδα έχει διάρκεια,θα πάρει και το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός και Παναθηναικός είναι πολύ δυνατοί φέτος και πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί εκεί,μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού και εμείς θα είμαστε κοντά τους μέχρι τέλους.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top