ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-4 (Κ20)

PDF Print E-mail
Saturday, 28 January 2012 13:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ η ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 4-2 στο δημοτικό στάδιο του Καπανδριτίου.

Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και με πρωτεργάτες τους Παναγιωτούδη και Πέλκα έφυγαν με το τρίποντο της νίκης το οποίο τους διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Η εικόνα του παιχνιδιού...

Ο Πέλκας μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ανοίγει το σκόρ για τους ασπρόμαυρους του Βορρά και πρίν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 0-2 απο τον Παναγιωτούδη αυτήν τη φορά δίνοντας έτσι τεράστιο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους  για την συνέχεια του παιχνιδιού,κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε με τον Κίτσιο στο 56' να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να κλειδώσει το μάτς.

Οι "κιτρινόμαυροι" μείωσαν στο 56' , όμως, ο Μπολόσης έδωσε τη χαριστική βολή στο 69' λεπτό της αναμέτρησης δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της ΑΕΚ,ήταν να μειώσουν στο 78' σε 2-4.

 

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Πολύζος, Αγγελίδης, Χατζόπουλος, Τσανδάρης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς (75' Ταουσιάνης), Κίτσιου (83' Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος (45' Μπολόσης).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top