ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-3 (Κ20)

PDF Print E-mail
Saturday, 28 January 2012 15:06 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ η ομάδα του Παναθηναικού συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις,επικράτησε της Δόξας Δράμας εκτός έδρας με 3-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μουζακίτης με άξιο συμπαραστάτη τον Αποστολόπουλο οδήγησε την ομάδα των πρασίνων στην νίκη.

Στο 32' λεπτό της αναμέτρησης το συγκρότημα του Χουάν Ρότσα άνοιξε το σκόρ με τον Μουζακίτη να βρίσκει όμορφα τον Αποστολόπουλο και εκείνος με την σειρά του να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη ,έγραψε το 0-1.

Στην συνέχεια η ομάδα του Παναθηναικού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έβαλε τα θεμέλια για ακόμα ένα σπουδαίο διπλό με τον Μουζακίτη.ο οποίος απο το ύψος του πέναλτι με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του,κλειδώνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την νίκη.

Στην επανάληψη οι πράσινοι έφτασαν στην επιτυχία ενός ακόμη τέρματος με τον Αποστολόπουλο και πάλι,έπειτα απο ασίστ του Μουζακίτη στο 63' λεπτό του αγώνα.

Δόξα Δράμας: Θεοδωρόπουλος, Στεριανός, Ράδος, Τουνγκελίδης, Αθανασιάδης, Περσίδης, Σιαρόπουλος, Τσάκωνας, Λεντεζίδης, Κουπρόγλου, Βασιλειάδης.

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κόι, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μουζακίτης, Φουρλάνος, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης, Αποστολόπουλος

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top