Επαγγελματίας ο Γεωργακόπουλος του Αστέρα

PDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012 01:47 | Συντάχθηκε απο τον/την giorgos   

Επαγγελματίας ο Γιώργος Γεωργακόπουλος..

Tου Αστέρα Τρίπολης!

Ο νεαρός Πορτιέρο υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον προπονητή του κ.Σάκη Τσιώλη που του έδωσε την ευκαιρία αυτήν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Γεωργακόπουλος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα συμβόλαιο και νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί είμαι από την Τρίπολη. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά από την Αρκαδία.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα, τη διοίκηση του Αστέρα, το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα τον κ. Τσιώλη που μου έδωσε την ευκαιρία να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και τον Τζέρυ Ούγκεν που για πέντε χρόνια είναι ο δάσκαλος μου.

Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα τον πατέρα μου, που ήταν πιο κοντά μου σε αυτόν τον τομέα»



Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον τερματοφύλακα Γιώργο Γεωργακόπουλο πενταετούς διάρκειας.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1992, ξεκίνησε να ασχολείται από μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο στην Ελπίδα Τρίπολης και το 2007 ήρθε στον Αστέρα, όπου αγωνίστηκε τόσο στην εφηβική ομάδα, όσο και στην ομάδα νέων. Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 πήγε με υποσχετική στον Παναρκαδικό, όπου έπαιξε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, για να επιστρέψει στον Αστέρα το καλοκαίρι του 2011.

Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Γεωργακόπουλος είχε συμμετοχές στην ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα και στην επαγγελματική ομάδα θα φοράει το Νο 46.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top