Πρόταση της Ρόμα για τον Πόποβιτς του ΠΑΟΚ

PDF Print E-mail
Thursday, 26 January 2012 12:13 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Συμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας,οι Ρωμαίοι ξετρελάθηκαν με τον Πόποβιτς του ΠΑΟΚ και ήδη απέστειλαν πρόταση 300.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Οι σκάουτερ της Ρόμα είδαν αγωνιζόμενο τον νεαρό στο Τουρνουά ''Ρενάτο Κούρι'' και θαμπώθηκαν ...

Όπως αποκαλύπτει η στήλη της «SportDay» «ο τρελός του χωριού», οι Ρωμαίοι που «καψουρεύτηκαν» τον μικρό από το τουρνουά της Ιταλίας,έκαναν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Επίσημη πρόταση 300.000 ευρώ μαθαίνω ότι έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Ρόμα για τον Πόποβιτς! Και όπως αποδεικνύεται, οι Ρωμαίοι έπαθαν πράγματι μεγάλη ζημιά με τον πιτσιρικά στο τουρνουά «Ρενάτο Κούρι» που έγινε στα μέρη τους.
Οι «ασπρόμαυροι» διαπίστωσαν και από τα δημοσιεύματα την «καψούρα» των Ιταλών για τον μικρό και πριν καν κλείσει τα 17 τον «έδεσαν» με επαγγελματικό συμβόλαιο. Σε διαφορετική περίπτωση, η Ρόμα και η κάθε Ρόμα θα μπορούσε με 80 χιλιάρικα (όπως προβλέπεται από την ΟΥΕΦΑ) να αποκτήσει τον παίκτη, χωρίς ο ΠΑΟΚ να μπορεί να κάνει το παραμικρό.
Ο Πόποβιτς, ωστόσο, που για πολλούς στην Τούμπα μπορεί να κάνει τα επόμενα χρόνια όσα έκανε στο γήπεδο ο Βιεϊρίνια, είναι πλέον «δεμένος» από τον ΠΑΟΚ. Ολα καλά μέχρι εδώ. Σωστά και νοικοκυρεμένα.
Το ζήτημα τώρα είναι τι απάντηση θα πάρει η Ρόμα. Σε τόσο δύσκολους καιρούς δεν συμβαίνει και κάθε μέρα να σου δίνουν 300 χιλιάρικα για ένα... μωρό, έστω και ταλαντούχο. Δεν είναι κακή προσφορά και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αν της βάλεις και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Από ό,τι μαθαίνω, ο Ζαγοράκης είναι σε δίλημμα και περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση που θα πάρουν οι Ρωμαίοι.

 

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top