ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0 (Κ17)

PDF Print E-mail
Sunday, 29 January 2012 21:43 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

--

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0 (Κ17)


Επαγγελματική νίκη για την Ένωση σε ένα κακό μάτς..


Στα ανεμοδαρμένα ύψη του Πολυδενδρίου σε ένα τελείως ακατάλληλο γήπεδο που τις οκτώ στις δέκα φορές το βαράει αλύπητα ο δεκαπλασιαζόμενος λόγω τοποθεσίας αέρας ( το Ακρωτήρι Χόρν ωχριά μπροστά του ) η ΑΕΚ Κ17 πήρε μια «επαγγελματική» νίκη απέναντι στην καλογυμνασμένη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση του νοτίου ομίλου.

--

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με καλύτερη την ομάδα της ΑΕΚ που προσπάθησε κάποιες στιγμές να παίξει με την μπάλα κάτω και να φτιάξει παιχνίδι αλλά το πολλά λάθη και ο αέρας δεν ήταν σύμμαχος.


Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Σταύρου με πολύ ωραίο σουτ στο 25΄, να σημειώσουμε ότι σε αυτό το μέρος οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ και μία ο Αστέρας.


Στο δεύτερο μέρος ο αέρας δυνάμωσε ακόμη πιο πολύ και ήταν τώρα με τον Αστέρα ο οποίος με το καλημέρα άρχισε να πιέζει την ΑΕΚ αλλά οι παίκτες του δεν παίξανε


ούτε για μια στιγμή ορθολογικό ποδόσφαιρο προσπαθώντας από την αρχή του β΄μέρους με μεταφορά της μπάλας με βολέ από την περιοχή τους προς τα αντίπαλα καρέ να ισοφαρίσουν λες και αυτός και μόνο αυτός έπρεπε να είναι ο σκοπός τους.


Σε σχεδόν όλες τις συνεντεύξεις που έχει πάρει το SPORTS-ACADEMIES οι προπονητές των ομάδων Κ 17 μας έχουν τονίσει σε όλους τους τόνους ότι ο σκοπός αυτού του θεσμού πρέπει να είναι η σωστή εκμάθηση των νεαρών παικτών για να μπορέσουν εάν έχουν και τα κατάλληλα προσόντα να πλαισιώσουν αργότερα την πρώτη ομάδα. Μια νίκη παραπάνω η μια λιγότερο σε αυτό το επίπεδο λίγη σημασία έχει. Καλύτερα λοιπόν η δημιουργία παρά το αποτέλεσμα για το αποτέλεσμα.


Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος δεν ανοίχτηκε και άντεξε σχετικά εύκολα στην πίεση του Αστέρα και περίμενε για κάποια καλή αντεπίθεση, γκολ εις βάρος της θα έμπαινε μόνο με την συμμαχία αέρα + λάθος + τύχη ( ατυχία ). Παρά λίγο αυτό να γίνει στο τέλος αλλά δεν πρόκανε.


Συνθέσεις.


ΑΕΚ ( ΚΟΠΙΤΣΗΣ ) Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Σινάνι, Κουτούζης, Κοντίδης, Ζιβάνοβιτς (88¨Πασταλιάς), Κατσικάς, Σταύρου (89΄Ζεζαι), Καζβιρόπουλος ( 80΄Λαζαρίδης) ,Τζάθας ( 70΄ Μίχας), Αραμπατζής ( 60΄Μωυσιάδης).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ (ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ) Νικολίτσας, Βαλμάς, Κυριακόπουλος, Γκίτζιας, Κουτρουμάνος, Νικολίτσας, Χρήστου, Αρώνης,Τσόφλιος, Μάζης,Γκρόσιος

Την ενδεκάδα πλαισίωναν και οι Βελισσάρης,Καρυδόπουλος, Καστριτσέας,Δευτερίδης , Μιλιώτης, Νικολόμπος, Τριανταφυλλίδης, Τετώρος.


Σε πολύ λίγο οι καλύτερες φάσεις απο την αναμέτρηση αυτή....

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top