ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0 (Κ20) PHOTOS

PDF Print E-mail
Saturday, 17 December 2011 23:30 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Νέους του Παναθηναικού με 4-0 κόντρα στον Αστέρα,για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Superleague.

Οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Ρότσα παίζοντας καταπληκτικά κατά διαστήματα κατάφερσν και πήραν μια άνετη νίκη απέναντι στους Αρκάδες οι οποίοι δεν μπήκαν καθόλου στον αγώνα και λογικό επόμενο ηταν να ηττηθούν με 4-0.

Το σκόρ για τους Πράσινους άνοιξε στο 6' ο Φουρλάνος με δυνατό σούτ,λίγο αργότερα στο 13' ηταν η σειρά του Μαραθιανού να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη το σκηνικό που είχε στηθεί στο πρώτο μέρος συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνουν στην επίτευξη ακόμη δύο τέρματων με τον Αποστολόπουλο στο 65' και στο 90+ κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλόπουλος, Κάσας (46 Κόι), Χουχούμης, Λαγός, Φουρλάνος, Ντίαζ, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Μαραθιανός (46 Σταματάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος (70’ Σβίγκος), Λυμπέρης, Πετρούσης, Ταμάμης, Τσουμάγκας, Κατσαρός (50’ Τσόγλιος), Αναστασόπουλος (46 Λούβρης), Γκαϊταζής, Βαλκάνος, Τογρού.

Φωτ.Ντινιωτάκης Μάνος

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top