Κ20-Ξεπέρασαν το εμπόδιο του Λεβαδειακού και της Δόξας σε εξ αναβολής αγώνες ΟΦΗ και ΑΡΗΣ αντίστοιχα

PDF Print E-mail
Thursday, 29 December 2011 03:55 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Έκλεισαν την χρονιά με νίκες ΑΡΗΣ και ΟΦΗ...

Με νίκες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2011,στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ Κ20 ΆΡΗΣ και ΟΦΗ,καθώς σε εξ αναβολής αγώνες επιβλήθηκαν επι της Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού αντίστοιχα.

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 πέτυχε ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στον Αλμυρό, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Λιβαδειάς, καθώς στο 38' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαννιάς.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημά του στο 52', όταν ο Κωνσταντίνου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Κουκάκης, Ντέλια, Φάζος, Δαμιανάκης, Κολλιακουδάκης, Σκουτέλης (90' Αδαμάκης), Κωνσταντίνου (85' Δουκιαντζάκης), Βλαχάκης (70' Φραγκιαδάκης), Νύκταρης, Παπαδιός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μένκα, Παναγόπουλος, Ζιάκας, Βαραβέρης, Ζαννιάς, Γκριτζάπης, Σταθόπουλος (62' Ταμπαθάνης), Βελέτζας, Σαμπράκος (89' Σακκάς), Μ. Κυπραίος (89' Χ. Κυπραίος), Καραματσούκης

ΆΡΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-1

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, καθώς είχε δοκάρι στο 3', σε κεφαλιά του Γιαννίτση, ωστόσο η ομάδα της Δράμας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με πλασέ του Τσάκωνα στο 6'.

Η ισοφάριση για τον Άρη ήρθε στο 35' με τον Καραγιάννη, ενώ στο 47' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 66' ο Τοπούζης

ΑΡΗΣ: Διούδης, Περήφανος, Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Κουρέλλας, Ρένια (10' Σουνάς), Γιώρης, Κανούλας, Καραγιάννης (75' Λένος), Τοπούζης (80' Παλιάτσιος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Σιαρόπουλος, Βασιλειάδης (71' Παυλίδης), Αθανασιάδης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Περσίδης (57' Αμανατίδης), Τσάκωνας (57' Βασλής), Σιάμπος, Χυτασέλης, Νικολαΐδης.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top