Πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ ξετρέλανε τους Σκάουτερ της Ντόρτμουντ!

PDF Print E-mail
Monday, 10 March 2014 15:40 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ποιος είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά που τράβηξε το βλέμμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ;

Μεγάλο ταλέντο ο Ευθύμης Κουλούρης. Το έχει στο αίμα του το γκολ.

Πράγματα και θάματα κάνει ο μικρός στην Κ-20 του ΠΑΟΚ. Και χθες, στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, καθάρισε μόνος του το ματς (κέρδισε πέναλτι και το έβαλε).

Ο νεαρός "κίλερ", ή "νέος Κλάους", που συστήθηκε στο ευρύ κοινό στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (σκόραρε δις στο ντεμπούτο του), έχει μπει στο "στόχαστρο" αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Χθές μάλιστα  στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν τρεις σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων για να τον τσεκάρουν. Ο ένας, εκπροσωπεί μεγάλη γερμανική ομάδα.

Ο λόγος για την Ντόρτμουντ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει εδώ και αρκετό καιρό στη λίστα της τον Κουλούρη και χθες ο άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου είχε την ευκαιρία να τον δει από κοντά να σκοράρει για μια ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα των μικρών.

Ο γκολτζής του Δικέφαλου έχει "τρελάνει" τους Γερμανούς και, αν συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον τους να πάρει κάποια στιγμή επίσημη μορφή.

Ο νεαρός άσος έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος συνηθίζει να διαπραγματεύεται με γερμανικές ομάδες για τους παίκτες που εκπροσωπεί.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει προλάβει να "δέσει" τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι με 3ετές


Πηγή: sportdog.gr

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top