YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Μπουχαλάκης: "Ηγέτης μας ο Τσάνας"

PDF Print E-mail
Friday, 07 March 2014 15:51 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

O σκόρερ του νικητήριου γκολ της Εθνικής Ελπίδων Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την επική ανατροπή κόντρα στην Τουρκία, ενώ εκθείασε παράλληλα και τον προπονητή του, Κώστα Τσάνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο sport24.gr: 

Για την πρόκριση:

"Έχουμε ακόμη δρόμο.

Μπροστά μας έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια όπου θέλουμε μία νίκη είτε στην Σουηδία είτε με την Πολωνία για να τελειώνουμε με την υπόθεση πρόκριση στα μπαράζ. Και εκεί θα μας περιμένουνε δύο ακόμη παιχνίδια πριν την τελική φάση όπου θα κάνουμε το παν για να βρεθούμε σε αυτήν.

Το σίγουρο είναι ότι είμαστε μία καλή ομάδα που όλοι μας υπολογίζουνε και μας σέβονται με την υπόθεση πρόκριση να είναι στα πόδια μας".


Για την εξέλιξη του παιχνιδιού με την Τουρκία είπε:

"Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη με μένα όπως την έζησα από τον πάγκο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μου φαινόταν ακατόρθωτη η ανατροπή μετά από τις δύο αποβολές που είχαμε και να είμαστε πίσω στο σκορ από το 10΄.

Δεν σταματήσαμε όμως να το πιστεύουμε και η ανατροπή ήρθε με τους αντιπάλους μας να οπισθοχώρησαν παρά το ότι εμείς αγωνιζόμασταν με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους θέλοντας να διαφυλάξουνε το υπέρ τους σκορ".


Κι όσο για το πόσο ώθηση έδωσε το γκολ της ισοφάρισης του Καρέλη στο 62΄ ο Μπουχαλάκης δεν έκρυψε πως:

"Σίγουρα ήταν μία τονωτική ένεση για όλους μας ώστε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση για τα λεπτά που θα απέμεναν μέχρι τη λήξη. Με την ισοπαλία αν έμενε μέχρι τέλους να ήταν και αυτή ένα θετικό αποτέλεσμα με τις συνθήκες που είχανε διαμορφωθεί από νωρίς.

Χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να σήμαινε πως δεν θα συνεχίζαμε να παλεύουμε και για το γκολ της νίκης".


Όπως και έγινε με τον επιθετικό του Εργοτέλη να κάνει το τελικό 2-1 στο 89΄ αλλά σε καμία περίπτωση να μην αποδέχεται τον τίτλο του ήρωα:

"Έτυχε να ήμουνα εγώ αλλά θα μπορούσε να είναι και οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε, βγάζοντας όλοι μας την ελληνική ψυχή που έχουμε μέσα και δίνοντας τα πάντα κόντρα τόσο στην κούραση, στις δύο αποβολές του διαιτητή που με τις αποφάσεις του μας πείσμωσε και στην βροχή και παίρνοντας δύναμη και από τον κόσμο που ήταν στις κερκίδες".


Ο Μπουχαλάκης αναφερόμενος στις δύο αποβολές του Πορτογάλου διαιτητή στάθηκε ιδιαίτερη σε αυτή του Τριανταφυλλόπουλου στο 10΄ λέγοντας: 

"Θεωρώ πως ήταν άδικη αφού και πέναλτι δεν ήταν όπως μου είπανε και τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν στην φάση αλλά και θεωρώ πως θα έπρεπε να του δώσει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα".


Για τον δρόμο προς την τελική φάση του Euro της Τσεχίας ο Μπουχαλάκης σημείωσε:"Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είναι επόμενο να έχουμε ως στόχο την εκεί μας παρουσία. Μία ομάδα που έχουμε συνηθίσει να είμαστε στις τελικές φάσεις.

Τόσο στο Euro που είχε διεξαχθεί πριν από δύο χρόνια στην Εσθονία όσο και πέρσι στο Μουντιάλ στην Τουρκία και το πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε και στην Τσεχία και θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε


"Επί προσωπικού ο Μπουχαλάκης δεν έκρυψε πως στόχος του με τα εθνικά μας συγκροτήματα είναι:

 "Να κάνω το όνειρό μου πράξη και να βρεθώ και στην Εθνική ανδρών. Αυτό είναι το σκαλί παραπάνω που θέλω να ανέβω όπως και όλα τα παιδιά που είμαστε σε αυτήν την Εθνική".

Τέλος για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Κώστα Τσάνα, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Μπουχαλάκης είναι τα τελευταία τρία χρόνια στις Εθνικές ομάδες δεν δίστασε να πει:

 "Είναι ο ηγέτης μας και αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για όλους μας με την παρουσία του μόνο καλό μας κάνει.

Μας πιστεύει και δεν μας το λέει απλώς αλλά μας το δείχνει κιόλας και δεν έχει πάψει ποτέ να το κάνει. Κι όπως μας λέει θέλει να μας βοηθήσει σε αντίθεση με όταν ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής και για αυτό πολλές φορές θέλει και να μας τρέξει με τον χρόνο".

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.





top