YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Η δύναμη ψυχής του 17χρονου Ράιν Γκαρθ του ΑΟ Σκοπέλου που πηγαίνει με βάρκα για αγώνες και προπονήσεις!

PDF Print E-mail
Thursday, 13 March 2014 11:36 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Διαβάστε τη φοβερή ιστορία του Ryan Garth, του 17χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Σκοπέλου που μεγάλωσε και μένει στην Αλόννησο και πηγαίνει με τη βάρκα του πατέρα του για τις προπονήσεις και τους αγώνες στο διπλανό νησί!!!

«Δεν υπάρχει μεγάλο ταλέντο χωρίς μεγάλη δύναμη θέλησης». Το νόημα των λέξεων του Ονορέ ντε Μπαλζάκ δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο εκφραστή απο τον 17χρονο Ryan Garth

Ο Ράιν, είναι Βρετανός και παίζει ως αριστερός εξτρέμ στη Σκόπελο.

Το magnesiasports.gr επικοινώνησε μαζί του και σάς παρουσιάζει τον νεαρό Βρετανό που αγωνίζεται στη Β' Τοπική Κατηγορία.

Οι γονείς του Ράιν πριν πολλά χρόνια είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και γοητεύτηκαν από τις ομορφιές της Αλοννήσου.

Είπαν να μείνουν εκεί δοκιμαστικά για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά τελικά έγιναν μόνιμοι κάτοικοι του νησιού των Βορείων Σποράδων, βρίσκοντας τον επίγειο παράδεισο που αναζητούσαν μακρυά από τη βροχερή Αγγλία.

Άγγλος ο πατέρας του Ράιν, Ουαλή η μητέρα του, ο ίδιος γεννήθηκε στο Πρέστον, μια πόλη κοντά στο Μάντσεστερ στη βορειοδυτική Αγγλία, η ομάδα της οποίας, η Πρέστον Νορθ Εντ, θεωρείται ένα από τα ιστορικότερα σωματεία.

Με χρονιά ίδρυσης το 1863, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Αγγλίας χωρίς καμία ήττα και το Κύπελλο την ίδια σεζόν χωρίς να δεχθεί γκολ, κάνοντας το πρώτο νταμπλ.

Ο Ράιον από 5 ετών βρίσκεται στην Αλόννησο, πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο και προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις, βρίσκοντας χρόνο για την αγαπημένη του ασχολία που είναι το ποδόσφαιρο.

Είχε λιγοστές συμμετοχές τη σεζόν 2011-12 στην ομάδα της Σκοπέλου και φέτος περισσότερες, έχοντας βρει και δύο φορές δίχτυα.

Η δεύτερη πριν λίγες ημέρες, την Κυριακή, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ελευθεριακό.

Μιλώντας ο ίδιος στο magnesiasports εξηγεί πώς καταφέρνει να παρακολουθεί τις προπονήσεις της Σκοπέλου: “Πηγαίνω στη Σκόπελο για τις προπονήσεις και τους αγώνες με τη βάρκα του πατέρα μου. Αυτός είναι που οδηγεί. Κάνουμε περίπου 20 λεπτά όταν έχει καλό καιρό και μισή ώρα όταν έχει κύμα.

Όταν έχει κακοκαιρία δεν μπορώ δυστυχώς να πάω.

Συνήθως η ομάδα κάνει τρεις προπονήσεις την εβδομάδα, εγώ προσπαθώ να πηγαίνω στις δύο γιατί εκτός από το ποδόσφαιρο, είμαι μαθητής της Γ' Λυκείου και διαβάζω για να περάσω στις πανελλαδικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο”.

Σχετικά με το πώς τον υποδέχθηκαν στον ΑΟ Σκοπέλου και τη συμμετοχή του στους αγώνες της Β' ΕΠΣΘ, ανέφερε: “Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι είμαι μέλος μιας ομάδας.

Είναι ωραία η αίσθηση να παίζεις στον αγώνα. Στη Σκόπελο συνάντησα απίστευτα φιλικό κλίμα, μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα γιατί ήμουν από άλλο νησί αλλά όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά και αυτό ήταν ευχάριστο για εμένα” και συνέχισε λέγοντας: “Από μικρός έπαιζα μόνο ποδόσφαιρο αφού δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα στην Αλόννησο.

Όμως θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα, προσφέρει πολλές συγκινήσεις και μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Εφόσον σε λίγους μήνες βρίσκομαι σε άλλη πόλη για σπουδές, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να νοικιάσω σπίτι και το δεύτερο να βρω μία ομάδα ποδοσφαίρου για να παίζω”.

Σχετικά με τη φετινή πορεία της ομάδας, σχολίασε: “Έμειναν τρία παιχνίδια ακόμη και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε τις νίκες και να δούμε στο τέλος εάν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε κατηγορία.

Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε πράξη και θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε την άνοδο”.

Τέλος, ο νεαρός Ράιν μάς είπε ότι δεν παρακολουθεί πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο βλέπει τα μεγάλα ντέρμπι, του αρέσει η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ελληνική ομάδα.

Αναμφίβολα η συμμετοχή του Ράιν Γκαρθ στον ΑΟ Σκοπέλου είναι κάτι το ξεχωριστό στο τοπικό μας ποδόσφαιρο καθώς αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή-εκπρόσωπο της Αλοννήσου που πηγαινοέρχεται με βάρκα για να κάνει προπόνηση ή να παίξει, με ότι αυτό συνεπάγεται... και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νεαρό Άγγλο και τους γονείς του για την επιμονή που δείχνουν ώστε να βρίσκεται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου..

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.





top