YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 0-4

PDF Print E-mail
Sunday, 17 April 2016 03:38 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Εύκολο έργο είχε το Σάββατο (16/4) στην Ξάνθη η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 0-4 της ομώνυμης ομάδας, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, που πέτυχε 3 γκολ (+1 ασίστ) και συνεχίζει να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πολύ καλής πορείας των εφήβων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Για την 6η αγωνιστική του 4ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ πέτυχε εμφατική νίκη στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη με 4-0.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Γκαργκαλατζίδη, έπειτα από ασίστ του Χατζηδίμπα. Το 0-2 έκανε στο 40' ο Αηδονίδης από πάσα του Γκαργκαλατζίδη, ενώ στο 57' πάλι ο Χατζηδίμπας βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γκαργκαλατζίδης στο 60' έπειτα από πάσα του Τζοβάρα. Να σημειωθεί ότι η Ξάνθη είχε δύο δοκάρια με τον ο Τσαπάρη στο 40' και τον Αθανασιάδη στο 49'.

Ο Δικέφαλος είναι πλέον στους 61 βαθμούς, έναντι 39 της Ξάνθης, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι θα παλέψει για την πρόκριση στο Final Four.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους κ.κ. Κουρουνιώτη - Γιαπιτζόγλου) της ΕΠΣ Καβάλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου Φεϊζή, Θεοφυλάκης, Παπάζογλου, Σπυριντόνοφ (46' Τζιβανόπουλος), Τσαπάρης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν Οκάν (75' Φιλιππίδης), Ζουμπουλίδης, Αθανασιάδης (72' Τενεκές), Ιωσηφίδης (62' Ιωάννου).

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης (55' Χατζής), Πολύζος, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Χατζηστραβός (55΄Νουκάρης), Αηδονίδης, Τζοβάρας (72' Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (67' Ευθυμίου), Χστζηδίμπας (72' Μελετίδης).


Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ