YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

To P.F.S TRAINING σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρό σου

PDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015 22:27 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να πετύχεις τους στόχους σου, η προπόνηση με την ομάδα σου δεν μπορεί να σε καλύψει πλήρως. Το P.F.S TRAINΙG (Personal Fitness Soccer Training) το οποίο ασχολείται με τις αδυναμίες και την ατομική βελτίωση του κάθε ποδοσφαιριστή, έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό.

Το μυστικό της επιτυχίας του P.F.S TRAINING είναι ότι οι διπλωματούχοι προπονητές κάνουν προπόνηση-μαθαίνουν-βελτιώνουν τους ποδοσφαιριστές, μέσα στο γήπεδο με την μπάλα και όχι με στιβικές μεθόδους, μεταφέροντας την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με στόχο την αύξηση της απόδοσης. Απευθύνεται σε ηλικίες από 8 ετών έως ερασιτέχνες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ο ποδοσφαιριστής ανάλογα την ηλικία του και τις ανάγκες του βελτιώνει την τεχνική, την τακτική, την φυσική κατάσταση, τον συντονισμό, την αντίληψη, την ταχύτητα αντίδρασης, την ευστοχία, την συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, το ποδοσφαιρικό στυλ.

Ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής ιδίως για τις μικρές ηλικίες γίνονται καθημερινά ώστε να κατανοήσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές γρηγορότερα το σώμα τους, να το ελέγχουν και να το τοποθετούν σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα μιλάμε για πρωτόγνωρους μεθόδους για τα ελληνικά δεδομένα, που εγγυώνται  την γρήγορη και ομαλή βελτίωση. Θέλοντας κάποιος να βρεθεί σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να επιδιώκει να δουλεύει ατομικά στα κομμάτια που ο ίδιος νιώθει ότι υστερεί.

Το P.F.S TRAINING το εμπιστεύονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δείγμα της σημαντικής και αποτελεσματικής δουλειάς που γίνεται. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να αντιληφθείς τα οφέλη που σου προσφέρουν οι ατομικές προπονήσεις με τους ειδικούς του είδους Νίκο Καφέτζη και Νίκο Σκαρμούτσο.


Στις (4-5-6) Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα διοργανωθεί ένα camp  με σκοπό την αξιολόγηση των παιδιών που θα συμμετέχουν. Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά που είναι γεννημένα το (98-99-00-01) να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται! 

Δείτε ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣΗ συνεργασία μου με τον Νίκο είναι επαγγελματική, βγάζουμε μαζί το πρόγραμμα των προπονήσεων και έχουμε θέσει σαν στόχο την βελτίωση ατομικά σε κάθε ποδοσφαιριστή. Γνωριζόμαστε από το 2004, όταν ο Νίκος αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλλιθέας και ήμουν γυμναστής του συλλόγου.

Από τότε είχα μία πολύ καλή άποψη για εκείνον λόγω του χαρακτήρα και το ήθος του. Αποφάσισα να συνεργαστούμε γιατί και οι δύο είχαμε αυτό το project στο μυαλό μας.Έχουμε και οι δύο αποκομίσει  εμπειρίες από ομάδες της πρώτης κατηγορίας, κάτι που μας βοηθάει στην δουλειά μας.

Οδηγήθηκα λοιπόν προς την υλοποίηση αυτής της ιδέας γιατί όσο περνούσαν τα χρόνια έβλεπα πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που δεν μου άρεσαν. Βάση κάποιων εικόνων που έχω από το εξωτερικό κυρίως πιστεύω ότι η ατομική προπόνηση βοηθάει πολύ τον ποδοσφαιριστή για να εξελιχθεί.

Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες του καθένα ξεχωριστά και προσπαθούμε μέσω της εξειδίκευσης να τον βοηθήσουμε.  Παρόλο που στην χώρα μας υπάρχει η τεχνογνωσία, υστερούμε πολύ στο κομμάτι της υπομονής. Ένα ταξίδι μου στην Ισπανία με έκανε να αντιληφθώ ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Στην Ελλάδα πιέζουμε καταστάσεις, ενώ θα πρέπει να υπάρχει μία σειρά και να τηρούμε μία συγκεκριμένη μέθοδο. ΤΟ P.F.S TRAING (Personal Fitness Soccer Training)


ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ: Εμείς ασχολούμαστε με την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών και απευθυνόμαστε σε ηλικίες από 8 χρονών έως ερασιτέχνες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες των παικτών, κάτι που δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν στις ομάδες τους.

Υπάρχουν πολλά και διάφορα κομμάτια που μπορείς να βελτιώσεις μέσω του P.F.S TRAINING.

Σε όλους τους μεγάλους συλλόγους οι ποδοσφαιριστές κάνουν ατομικές προπονήσεις. Τα παιδιά, μας εμπιστεύονται και με βάση την τεχνογνωσία που διαθέτουμε προσπαθούμε να τους βελτιώσουμε ώστε να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Μαζί με τον συνεργάτη μου τον Νίκο Καφέτζη σκεφτήκαμε το P.F.S TRAINING με σκοπό να βοηθήσουμε τους παίκτες να πετύχουν τους στόχους τους. Όλα τα παιδιά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αντιλαμβάνονται ότι βελτιώνονται, αυτό το καταλαβαίνουμε και εμείς με την εμπειρία που διαθέτουμε.

Επίσης ο Νίκος Σκαρμούτσος μίλησε και για το camp που θα διοργανώσουν στις αρχές του Ιανουαρίου: Το camp θα είναι βασισμένο στην αξιολόγηση του παιδιού σε φυσική κατάσταση και τεχνική. Είναι τριήμερο (4-5-6)Ιανουαρίου και θα μπορούν  συμμετέχουν παιδιά γεννημένοι(98-99-00-01). Την πρώτη μέρα θα υπάρχει πλήρης εργομετρικός έλεγχος, την δεύτερη μέρα θα δουλέψουμε πάνω στην τεχνική και η Τρίτη μέρα θα περιλαμβάνει αγωνιστικά παιχνίδια.

Θα είναι ένα όμορφο event που θα προσελκύσει πολλούς νέους και είναι καλό για να τεστάρουν τις δυνατότητές τους. Στο τέλος του camp θα δοθεί γραπτή αξιολόγηση για το κάθε παιδί ξεχωριστά.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

Ο Νίκος Σκαρμούτσος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1976 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σε ηλικία 8 χρονών ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανιωνίου όπου και παρέμεινε για 11 χρόνια. Στα χρόνια αυτά μεσολάβησαν συμμετοχές και πρωταθλήματα με τη Μικτή Αθηνών Παίδων και Νέων επί σειρά ετών.

Το ταξίδι συνεχίστηκε το 1996 με τη μεταγραφή στην Μαρκό που τότε συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας, για 3.5 χρόνια. Επόμενος σταθμός η ιστορική ομάδα του Απόλλων Αθηνών στην Α Εθνική κατηγορία για 2.5 χρόνια. Θα ακολουθήσει η Παναχαϊκή και η Καλλιθέα όπου στο τέλος του πρωταθλήματος (Α Εθνική κατηγορία 2004-2005) το όνομά του θα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 12 γκολ, πίσω από τον Φάνη Γκέκα και Giovannni Οliveira.

Αυτή θα είναι και η καλύτερη χρονιά της καριέρας του και το εισιτήριο για την μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2005 που για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League.

Με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη (Champions League και Europa League) πραγματοποιώντας έτσι ένα παιδικό του όνειρο.

Ακολούθησε η ομάδα του Ατρομήτου στην οποία θα αγωνιστεί μόνο για 6 μήνες καθώς δεν θα μπορέσει να αρνηθεί την πρόταση από την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Μια επιλογή που δεν θα μετανιώσει ποτέ καθώς συνοδεύτηκε από αρκετά γκολ και μεγάλες επιτυχίες σε μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και συγκινήσεις.

Ο Παναιτωλικός θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια, εως το 2008, η συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το 2009 αγωνίστηκε στον Φωστήρα στην Γ Εθνική κατηγορία και την επόμενη χρονιά το 2010 στην Κόρινθο και στην Νέα Ιωνία.

Τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας. Μιας καριέρας με 390 επαγγελματικές συμμετοχές και 70 γκολ. Σημαντική στιγμή της καριέρας του η βράβευση του για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναικός κ. Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σήμερα είναι Διπλωματούχος προπονητής UEFA A και εν ενεργεία προπονητής. Έχει δουλέψει στις ακαδημίες της Αργυρούπολης, στην ανδρική ομάδα της Αργυρούπολης, στην ανδρική ομάδα του Π. Φαλήρου, στην ανδρική ομάδα της Καστέλλας και τα τελευταία 3 χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Σόλων.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

Ο Νίκος Καφέτζης γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1963 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα τη φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Το 1996 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Μιλάνο (Βιοχημεία της άσκησης). Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους προπονητές όπως το Γιάννη Κυράστα και τον Ρόνι Γουίλαν.

Η μεγαλύτερη του επιτυχία φυσικά ειναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο το 1997-1998.

Σημαντική διάκριση με τον Πανιώνιο το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1998-1999 όπου έφτασε έως τα προημιτελικά και αποκλείστηκε από την Λάτσιο.

Άρης, Καλλιθέα, Ιωνικός, Τρίκαλα, Φωστήρας και Θρασύβουλος είναι ομάδες που δούλεψε με μεγάλη επιτυχία.


Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Τμήμα Ειδήσεων: Sports-Academies.gr

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
Τελευταία Νέα

Ελλάδα και Κόσμος 04.08.2016

To πιο απίθανo αυτογκόλ (vid)
To πιο απίθανo αυτογκόλ (vid)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 04.08.2016

O Λάππας στην «ελίτ» των γκολκίπερ!
O Λάππας στην «ελίτ» των γκολκίπερ!

Νέα Ομάδων Κ15 04.08.2016

Super League U-15: Στις 26/4 ο τελικός Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League U-15: Στις 26/4 ο τελικός Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Νέα Ομάδων Κ17 04.08.2016

 Γίνεται 50αρης ο Μαυρογενίδης!
Γίνεται 50αρης ο Μαυρογενίδης!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 04.08.2016

Γκούμας: «Μεγάλη προοπτική ο Ευαγγέλου»
Γκούμας: «Μεγάλη προοπτική ο Ευαγγέλου»

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 04.08.2016

Οι ''τιμωρημένοι'' των πρωταθλημάτων (Κ20-Κ17-Κ15) της Superleague!
Οι ''τιμωρημένοι'' των πρωταθλημάτων (Κ20-Κ17-Κ15) της Superleague!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ακαδημίες Εξωτερικού 04.07.2016

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Άρσεναλ ο Σάββας Μούργος
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Άρσεναλ ο Σάββας...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 04.07.2016

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στη Λάρισα
Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στη Λάρισα

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 04.07.2016

«Στην ΑΕΚ για 4 χρόνια ο Τζούροβιτς» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Στην ΑΕΚ για 4 χρόνια ο Τζούροβιτς» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 04.07.2016

Έχασε ένα… «διαμάντι» μέσα από τα χέρια του! (vid)
Έχασε ένα… «διαμάντι» μέσα από τα χέρια του! (vid)
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.