YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (VIDEO)

PDF Print E-mail
Sunday, 22 May 2016 09:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η Κ20 του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φετινή Super League, με νίκη επί της αντίστοιχης της ΑΕΚ στην Νέα Μεσημβρία, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και με τους Λύρατζη, Τζοβάρα και Χατζηστραβό να πλαισιώνουν ιδανικά τους Δημητριάδη και Κούστα έψαξε το γρήγορο γκολ, το οποίο δεν άργησε. Δευτερόλεπτα μετά από ένα καλό σουτ του Δημητριάδη, ο Κούστα βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε, ο Ντούνης έδιωξε αλλά στην επαναφορά ο φορ του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ και τους κιτρινόμαυρους να αναπτύσσονται με ανορθόδοξο τρόπο. Δημητριάδης και Πατράλης σημάδεψαν το δοκάρι και στο τελευταίο 20λεπτο η Ένωση βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 71′, όταν ο Τσελεπίδης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε το σούτ του Κυριαζή κρατώντας το μηδέν και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ καθώς στο υπόλοιπο, ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε υποδειγματικά.

Share
 



powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ