ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΟΚ 0-1 (Κ20)

PDF Print E-mail
Sunday, 18 December 2011 05:51 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Λύτρωση ατο 92'...και κορυφή.

Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα πήραν ακόμη μία σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού κόντρα στην Δόξα Δράμας και παρέμειναν στην κορυφή.

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν 92 αγωνιστικά λεπτά για να καταφέρει έστω και με την βοήθεια της τύχης η Κ20 του ΠΑΟΚ για να πάρει την νίκη με αυτογκόλ έπειτα απο ενέργεια του Γεωργιάδη.

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας, μίλησε στο PAOK24 για τη νίκη στη Δράμα, για την πορεία στον πρώτο γύρο αλλά και για τον Γιώργο Κατσικά, που χαρακτήρισε έτοιμο να παίξει με την πρώτη ομάδα.

Αρχικά τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια και σήμερα. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Εχουμε βάλει πάρα πολλά γκολ ως τώρα και κρατήσαμε εννιά φορές το μηδέν στην άμυνα, κάτι που δείχνει πόσο σοβαροί είμαστε. Σήμερα η εμφάνιση δεν ήταν όπως άλλες φορές, πάρα πολύ καλή, έλειπε λίγο η αυτοσυγκέντρωση, αλλά χάσαμε πάλι 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο  νωρίς το παιχνίδι. Όταν προσπαθείς όμως ως το τέλος η τύχη είναι μαζί σου, πολλές φορές».

Οσο για τη συμμετοχή του Κατσικά στο παιχνίδι, είπε:  «Εγινε σε συνεννόηση με τον Μπόλονι για να πάρει παιχνίδια και να βρει ετοιμότητα. Εδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Λευκόπουλος) Θεοδωρόπουλος, Βασιλειάδης Μ., Τουνγκελίδης, Αθανασιάδης, Βασιλειάδης Α. (Σιαρόπουλος), Δημητριάδης, Αμανατίδης, Περσίδης (46΄ Τσάκωνας), Σιάμπος, Χιντασέλι, Νικολαϊδης.

ΠΑΟΚ: (Κολομπούρδας), Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης (70' Γεωργιάδης), Ιντζίδης, Κατσικάς, Τσανδάρης, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Πόποβιτς (46' Ταουσιάνης), Κίτσιου, Μπολόσης (57' Παπαδόπουλος).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top