ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ 1-2 (Κ17)

PDF Print E-mail
Sunday, 18 December 2011 17:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sports academies team   

Μεγάλη νίκη της Κ17 της ΑΕΚ στην έδρα του Ατρόμητου.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην Χρυσούπολη η ΑΕΚ Κ17 πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην αντίστοιχη του Ατρομήτου και μάλιστα με ανατροπή του σκορ αφού η ομάδα του Περιστερίου μετά από ένα πρώτο δεκαπεντάλεπτο με μοιρασμένη την υπεροχή κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση , κέρδισε δύο λεπτά αργότερα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου,η ΑΕΚ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έκλεισε τον αντίπαλό της στο μισό γήπεδο δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα για να τελειώσει το πρώτο μέρος χωρίς να αλλάξει κάτι. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή και μετά και από τις αλλαγές της έγινε ακόμη πιό επικίνδυνη,αρχικά ισοφάρισε στο 70΄με τον Μωυσιάδη και στο 80΄μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό όλης της ομάδος και άπιαστο σουτ του Σταύρο στο Γ΄της εστίας του Ζώντου έκανε την ανατροπή 1-2 .

Να σημείωσουμε ότι στην ενδεκάδα της ΑΕΚ που ξεκίνησε τον αγώνα τα 8 παιδιά ήταν γεννηθέντες το 1996 γεγονός που κάνει την ομάδα αυτή την νεότερη στην κατηγορία της αφού οι άλλες ομάδες "κατεβαίνουν" ως επί το πλείστον με δυό 94αρηδες και πολλούς 95αρηδες  και σ'αυτήν την ηλικία ένας χρόνος " μετράει"πολύ.

 

Ατρόμητος Ζώντος, Μαρκάκης, Μακρής, Μιχαλάκης,Βαρδακώστας, Μπουρδούβαλης, Κουτσούκης, Καρράς, Θεωδοράκης, Καψάσκης, Φιλόπουλος.

ΑΕΚ Παπαδόπουλος,Μαρκοπουλιώτης, Ερέκι, Κουτούζης, Κοντοές, Μίχας, Κατσικάς,Σταύρου, Τζάθας, Μωυσιάδης, Αραμπατζής,αλλαγές Καζβιρόπουλος,Κωτάτης,Σινάνι, Ζιβάνοβιτς, Πατσαλιάς.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top