ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ 2-1 (Κ17) VIDEO

PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011 14:11 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Κ17,για τον Νότιο όμιλο βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναικού μετά την νίκη του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με 2-1 επι του ΟΦΗ.

Το Sports-Academies.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το PREGAME και όλα τα γκόλ της αναμέτρησης.

Οι ''κρητικοί'' δυσκόλεψαν το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάμιου κάτι που αποδυκνείει και το τελικό σκόρ.

Στο αγωνιστικό μέρος οι πράσινοι πολύ νωρίς άνοιξαν το σκόρ έπειτα απο όμορφη συνεργασία του Στάικου και Ντάγκρα.Ο πρώτος πέρασε μια καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της κρητικής ομάδας και ο δεύτερος βρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση απο τα αριστερά της επίθεσης,δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψε το 1-0 με όμορφο πλασέ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση έπειτα απο λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας απο τον πορτιέρο των πρασίνων Γκέκα,το ριμπάουντ πήρε ο Μπαμπής που καραδοκούσε και με δυνατό ψηλοκρεμαστό σούτ έκανε το 1-1 στο 49ο λεπτό.

Οι ''Κρητικοί'' όμως δεν χάρηκαν για πολύ,διότι στο 53'ο λεπτό ο Θαναηλάκης μοίρασε όμορφα στα δεξί άκρο της επίθεσης στον επερχόμενο Δώνη και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1,το οποίο έμελλε να ΄ναι και το τελικό σκόρ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Νικηφόρος, Ελ Γκαμάλ, Στάικος, Δώνης (75' Τσόκρης, 83' λ.τ. Ζαφειράκης), Κρασώνης (46' Θαναηλάκης), Νιούμαν, Μαλντίν, Ντάγκρας (47' Καλφούτζος).

ΟΦΗ: Μπρόκας, Σπάχης, Καρουφυλάκης, Μπαχάκης, Ανδρουλάκης, Φανουράκης, Πλαϊτης, Γαργανουράκης, Χαλκιαδάκης, Φραγκιαδάκης (46' Μπαμπής), Γρίβας (46' Κατσαρέλλης).


ΤΟ PREGAME

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top