Το τουρνουά των Ακαδημιών της Κύπρου.

PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011 23:48 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Με τη συμμετοχή 22 συνολικά ακαδημιών, που απαριθμούν συνολικά πέραν των 800 παιδιών, ξεκίνησε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, το πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών «LEMESOS CHALLENGE CUP 2011-2012».

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν και οι ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι οποίες εντυπωσίασαν κατά την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους στα εκτός έδρας παιχνίδια  απέναντι στον ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ έχοντας ως τελικό απολογισμό μια ήττα και δυο ισοπαλίες.

Οι ηλικίες 1999-2000 ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 3-1 και να απειλήσουν πολλές φορές τον ΑΡΗ. Τελικό σκορ 5-4, με τους πράσινους να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα αφού κατά το δεύτερο ημίχρονο  έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Κορυφαίος του αγώνα ο Παντελής Λουκά, γεννημένος το 2000, ο οποίος σημείωσε χατρικ πετυχαίνοντας 3 γκόλ. Το τέταρτο γκόλ του τριφιλιού πέτυχε το δεξί εξτρεμ της ομάδας Ραφαήλ Αλεξάνδρου. Στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν οι Νικόλας Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αλκιβιάδους, Ραφαήλ Αλεξάνδρου, Χαράλαμπος Ευσταθίου και Πανελής Λουκά.

Στις ηλικίες 2001-2002 ο αγώνας ήταν επίσης εντυπωσιακός και τελείωσε με σκορ 1-1, με τον ΑΡΗ να προηγείται και τους πράσινους να ισοφαρίζουν με το αριστερό χαφ Σταύρο Γεωργίου μετά από εντυπωσιακή εναλλαγή της μπάλας από τους μικρούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι στη φάση του τελευταίου λεπτού, όπου ο σκόρερ Σταύρος Γεωργίου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα, αφήνοντας τον δείκτη του σκορ στην ισοπαλία. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Χαράλαμπος Αλκιβιάδους, Μάριος Παναγιώτου, Σταύρος Γεωργίου, Αντώνης Αντωνίου, Αντώνης Γερολέμου και ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου

Στις ηλικίες 2003-05 οι μικροί ενθουσίασαν με την απόδοσή τους αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον ΑΡΗ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο επιθετικός μονόλογος των πρασίνων δεν ολοκληρώθηκε νικηφόρα αλλά με πολλά χαμόγελα ευφορίας και ικανοποίησης για την καλή απόδση της ομάδας. Την ομάδα αποτελούσαν οι Εφραίμ Παναγιώτου, Αντώνης Καρυκίδης, Θωμάς Θεοδώρου, Μαρίνος Παναγιώτου, Στυλιανός Γεωργίου, Χρήστος Χαραλαμπίδης και Αντρέας Γιάννακας. Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Τηλέμαχος Αθανασίου και ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Αντωνίου συνεχάρησαν όλα τα παιδιά για την καλή απόδοση τους και προτίστως για το ήθος τους και επισήμαναν στους μικρούς παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ότι οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την ομαδική προσπάθεια όλων.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top