Σάμιος: "Φάνηκε η δουλειά στις προπονήσεις"

PDF Print E-mail
Sunday, 02 October 2011 14:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Ο προπονητής των Εφήβων του Παναθηναϊκό έμεινε εν μέρει ευχαριστημένος από τους παίκτες του στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και μίλησε στα prasinanea.gr, για τη δουλειά που γίνεται στην Παιανία, αλλά και τα προβλήματα με τις ομάδες του πρωταθλήματος.

"Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν σοβαροί και μας βγήκαν πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και από αυτά που είπαμε στο ημίχρονο, αλλά στα τελευταία λεπτά δείξαμε μια χαλαρότητα που δεν έπρεπε να δείξουμε. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολύ δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι."

Για την αργοπορία στην έναρξη του πρωταθλήματος:

"Είναι λογικό να μας έχει πάει πίσω, γιατί είχαμε προετοιμαστεί για να ξεκινήσουμε άλλες ημερομηνίες. Τώρα δεν έχουμε βρει ρυθμό ακόμα. Έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα άμα μας πουν ότι θα αναβληθεί την άλλη εβδομάδα το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω Εθνικών ομάδων θα μείνουμε καιρό χωρίς ματς. Ακολουθούν ο Αστέρας Τρίπολης που δεν ξέρουμε τι θα γίνει, η ομάδα Α' και στη συνέχεια έχουμε το ρεπό. Θα κάνουμε κοντά στον ενάμισι μήνα να ξαναπαίξουμε μπάλα, κάτι που σίγουρα δεν είναι καλό."

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top