Δοκιμές στον Άλιμο...

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011 08:33 | Συντάχθηκε απο τον/την giorgos   

Δοκιμές ποδοσφαιριστών (γεννηθέντες το 2001) θα γίνουν από τον Ολυμπιακό στις 7 και 8 Νοεμβρίου στη Σχολή Ποδοσφαίρου των ερυθρολεύκων στον Άλιμο.

Συνεχίζονται οι δοκιμές ποδοσφαιριστών στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική, που εστιάζουν στα παιδιά που γεννήθηκαν το 2001, προκειμένου μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης τους, να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το Αγωνιστικό Τμήμα Κ-10 της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Μετά τις δοκιμές στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη και στο Χαλάνδρι, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2011 από τις 16:00 – 18:00, στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου των ερυθρολεύκων στον Άλιμο. Οι δοκιμές αφορούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 2001 και θα λάβουν μέρος υπό το βλέμμα των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος, διοικούντων, προπονητών, γυμναστών και σκάουτερς.

Θα παραστούν και θα αξιολογήσουν τους νεαρούς αθλητές, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Α’ Ομάδας και Επικεφαλής του Τμήματος Scouting, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας και Scout, Γιώργος Αμανατίδης, ο Υπεύθυνος Εκγύμνασης των Τμημάτων Υποδομής, Άλεξ Κάσερες, οι Scouts, Γιώργος Κοκολάκης, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και Νίκος Βαμβακούλας καθώς και προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Για πληροφορίες και εγγραφές στις δοκιμές ποδοσφαιριστών στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Άλιμο:

Υπεύθυνος Σχολής: κ. Κορδογιάννης Νίκος, τηλ: 210-9930031, 6934-653655

Διεύθυνση: Alma Club, Μεγάλη του Γένους Σχολής 12, Άλιμος, Τ.Κ. 17456.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top