Ο Χάρης Κοπιτσής για τον Μανόλο Χιμένεθ-Δεν υπήρχε πλάνο για τις Ακαδημίες

PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2011 21:14 | Συντάχθηκε απο τον/την giorgos   

Ο Χάρης Κοπιτσής για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι παρόλο που προέρχεται απο μια χώρα που δίνει βάρος στις ακαδημίες,εκέινος δεν ασχολήθηκε με μας.

Την άποψη πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έδωσε την απαιτούμενη βάση στο κομμάτι που λέγεται Ακαδημίες,εξέφρασε ο Προπονητής της ομάδας των Κ-17 της ΑΕΚ Χάρης Κοπιτσής μίλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη δουλειά του Χιμένεθ στις ακαδημίες:


«Στο κομμάτι των ακαδημιών όχι μόνο δεν πρόλαβε αλλά δεν είχαμε και καμία προσωπική συνεργασία και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό το γεγονός γιατί παρόλο που έρχεται από τμήματα υποδομών και από μια χώρα που δίνει βάρος εκεί δεν ασχολήθηκε με μας. Βέβαια δεν ξέρω τι θα έκανε από εδώ και πέρα αλλά μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ήταν αφοσιωμένος αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μας είχε ένα πλάνο, ώστε να υπάρχει συνεργασία αλλά δεν το έκανε και δεν το κρίνω θετικά σε αυτό το κομμάτι».

Για τη λειτουργία της ακαδημίας:

«Να δούμε συνολικά την ακαδημία προσδοκούσαμε στη βοήθεια του σε αυτό το κομμάτι όμως δεν μπόρεσε, μπορεί πραγματικά το επίπεδο να είναι κακό αλλά δεν μας έδειξε και τον τρόπο να το αλλάξουμε. Το επίπεδο γενικά είναι χαμηλό στις ακαδημίες εδώ. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα σε αυτό τον τομέα».

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top