YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: Δύο γκολ ο Φασίδης, στη νίκη της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ

PDF Print E-mail
Friday, 22 April 2016 18:12 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο Βασίλης Φασίδης πέτυχε δυο γκολ και η Skoda Ξάνθη νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της Super League U-20.

Τους βαθμούς της νίκης πήρε η Skoda Ξάνθη στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων με αντίπαλο το ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά άνοιξε το σκόρ στο 17' με τον Φασίδη ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41' πέτυχε με ωραίο πλασέ το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση και βγήκε μαζικά στην επίθεση ψάχνοντας ένα τέρμα που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της Ξάνθης δεν άφησαν κανένα κενό προς εκμετάλλευση με τους παίκτες του δικεφάλου να απειλούν μόνο μακρινά σουτ.

Οι καθαρές τελικές ήταν ελάχιστες και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψωμόπουλος (Μανάλης - Κουρουνιώτης) της ΕΠΣ Καβάλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ζώτος, Τουμαντζίδης, Χατζητερζόγλου, Θεοδωρίδης, Μπουνταγκίδης, Κώστας, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (79' Χατζής), Δημητριάδης (74' Καπτέλι), Φασίδης (89' Σαμπανίδης).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Παντεκίδης (58′ Κυριλλίδης), Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Συράκος (58′ Ματθαίου), Κάκκο, Κούστα.

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ