YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

PDF Print E-mail
Saturday, 09 April 2016 19:14 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού, στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής που διεξήχθη στην Νέα Μεσημβρία.

Πρώτος για τον ΠΑΟΚ απείλησε ο Δημητριάδης με ωραίο σουτ στο 14′, ενώ στο 24′ ο Πατράλης από μακριά δεν βρήκε δίχτυα. Στο 28′ ο Δημητριάδης έβγαλε τετ α τετ τον Μπατάεφ, ο οποίος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά τρία λεπτά σε φάση καρμπόν ο Ρώσος δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι παίκτες του Μήττα μπήκαν στην επανάληψη με στόχο να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν πολλές τελικές. Στο 66′ όμως η λύση ήρθε από στημένη μπάλα, με τον Δημητριάδη να είναι και πάλι ο δημιουργός. Ο νεαρός μέσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημητρίου με έξοχη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ασπρόμαυρους.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε από εκείνο το σημείο και μετά, με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε σωρεία λαθών κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Το μόνο που κατάφεραν οι Βοιωτοί ήταν να μειώσουν στο σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δημητρίου, Παναγιωτίδης, Πατράλης (75′ Κτιστόπουλος), Κραγιόπουλος (66′ Συράκος), Μίσκοβιτς, Δημητριάδης, Κάκκο (75′ Ματθαίου), Μπατάεφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Αναμένεται)

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ