SL-K17 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

PDF Print E-mail
Wednesday, 19 March 2014 19:38 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Νικηφόρα πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε 1-0 του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου και να πάρει την πολύτιμη νίκη με γκόλ του Χαντζάρα στο 10' μόλις λεπτό της αναμέτρησης. 

Το συγκρότημα του Νίκου Τοπολιάτη ξεκίνησε δυναμικά και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή μόλις στο 9΄λεπτό του αγώνα με το σούτ του Χαντζάρα να καταλήγει τελικά στο οριζόντιο δοκάρι του Αστρά.

Στο επόμενο λεπτό οι πειραιώτες πέτυχαν το τέρμα και απο εκείνο το σημείο και έπειτα οι δύο ομάδες κατέβασαν ανέλπιστα ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και το υπέρ τους αποτέλεσμα, δίνοντας χώρο στον Πανιώνιο που έψαξε το γκόλ όμως τόσο η πολυπρόσωπη άμυνα των ερυθρόλευκων όσο και ο ανορθόδοξος τρόπος που διάλεξε να επιτεθεί, δεν του έδωσε αυτό το δικαίωμα.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και η νευρικότητα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Μεγάλες φάσεις δεν υπήρξαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με νίκη επι των πειραιωτών. 

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού ''κλείδωσε'' την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας 54 βαθμούς, έναντι 47 του δεύτερου Παναθηναικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κουζηνός): Αστράς, Κιουρανάκης, Σταμίρης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κωτσοβός (56’ Μπόκιας), Μαρούδας (46’ Πότσης), Γκίνι, Τρυφιάτης (46’ Βουκελάτος), Τοπάλι (76’ Δράκας), Παναγιωτόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Κατσιμήτρος, Τόλι, Νιάρρος (66' Ράντζα), Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Γιαννόπουλος (80' Χρήστου), Αράπης (69' Μεζίνι), Κηπουρός (56' Παπουτζίδης), Χαντζάρας (56' Κιρτζιαλίδης).


Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top