YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Sunday, 23 March 2014 04:06 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα στη Νέα Μεσήμβρια την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με το ευρύ 4-0, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Το σκορ άνοιξε με το παρθενικό του γκολ ο Αχιλλέας Πούγγουρας μετά από κόρνερ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που βαπτίστηκε αριστερό μπακ με επιτυχία, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έκανε το 1-0 στο 5ο μόλις λεπτό.

Στο 10 το ματς ουσιαστικά “κλείδωσε”. Ο Κυριάκος Σαββίδης με μοναδική ατομική ενέργεια και φοβερή κάθετη μπαλιά, έβγαλε σε θέση βολής τον Παπαδόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη την σκυτάλη πήρε ο Κουλούρης, που πέτυχε δυο πολύ όμορφα γκόλ μέσα από την περιοχή στο 57′ και το 89′ μετά από ασίστ του Σαββίδη και του Ταουσιάνη αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Πολύζος (62′ Πιαστόπουλος), Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (46′ Τσολακίδης), Κουλούρης, Σαββίδης (71′ Ταουσιάνης), Πόζογλου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Ιωάννου Δ. (50' Αναστασιάδης), Τάχιας (59' Βασιλείου), Πανταζής, Φαρμάκης, Χαρίσης, Παπαρούνας, Ιωάννου Ι., Καμπέρης (50' Πασχάλης).


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ


TA HIGHLIGHTS


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top