YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K15: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-0

PDF Print E-mail
Sunday, 23 March 2014 15:28 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ. Κέρδισε 3-0 την Ξάνθη στο γήπεδο του Προχώματος και με 53 βαθμούς, μακράν του δεύτερου Πανθρακικού στον όμιλό της, ετοιμάζεται ήδη για τον τελικό της 5ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό.

Το ματς εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ, που κλήθηκε εξαρχής να παρακάμψει την πολυπρόσωπη άμυνα της Ξάνθης.

Εκτός των τριών γκολ, υπήρχαν εξαιρετικές ευκαιρίες να ανοίξει κι άλλο το σκορ, με τον Τσέλα στο 58′, τον Υφαντίδη στο 61′ και τον Κοντοθανάση στο 72′.

Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο Υφαντίδης με λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα, μετά από κάθετη πάσα του Αηδονίδη. Το 2-0 έγινε στο 53′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Παπαθανασίου που πέρασε από δεξιά με ταχύτητα τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε.

Το τελικό 3-0 έκανε στο 64′ ο Κοντοθανάσης μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και αφού «έκρυψαν» τη μπάλα οι Μακούσης, Αηδονίδης και Τσέλα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Αηδονίδης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης (Λ.Τ. 30′ Πολύζος), Μίσκοβιτς, Μελετίδης (48′ Δραγάνης), Ευθυμίου (54′ Τσέλα), Υφαντίδης, Νουκάρης (54′ Κοντοθανάσης), Χατζηδίμπας (62′ Μακούσης).

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top