YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ασυναγώνιστη φέτος η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ!

PDF Print E-mail
Tuesday, 25 March 2014 17:13 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η διαφορά δυναμικότητας της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ από τις αντιπάλους της αποτυπώνεται με τον πιο εμφατικό τρόπο στην τελική βαθμολογία που διαμορφώθηκε μετά την περασμένη, τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα κάποια αγωνιστικά στοιχεία που καθιστούν την παιδική ομάδα (Κ15) του συλλόγου την φετινή περίοδο απλά ασυναγώνιστη...

Οι 53 βαθμοί σε 20 παιχνίδια, σε σύγκριση με τους 29 του Πανθρακικού και του Αρη, τους 15 της Ξάνθης και τους 10 του Παναιτωλικού μαρτυρούν, αν μη τι άλλο, ότι η ομάδα έπαιζε χωρίς αντίπαλο, ανταγωνιζόμενη κάθε φορά ουσιαστικά τον εαυτό της.

Αδιαφιλονίκητα πρώτος στον βόρειο όμιλο ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται τώρα για τον τελικό της 5ης Απριλίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που τερμάτισε πρώτος στο νότιο όμιλο με 49 βαθμούς, έναντι 41 του Ατρομήτου.

Ο απολογισμός είναι 17 νίκες, δύο ισοπαλίες (0-0 με τον Αρη και 2-2 με τον Πανθρακικό) και μία ήττα (1-2 από τον Αρη).

Οι παίκτες του Αλέξη Τασούλη και του Μιχάλη Χριστάρα πέτυχαν 43 γκολ και δέχθηκαν οκτώ.

Πρώτος σκόρερ, με πολλά γκολ μάλιστα, 15 τον αριθμό, είναι ο Υφαντίδης κι ακολουθεί ο Χατζηδίμπας με πέντε.

Από τέσσερα γκολ έχουν πετύχει οι Μελετίδης, Κοντοθανάσης, Δραγάνης και Νουκάρης, δύο ο Αηδονίδης και από ένα γκολ μετρούν οι Ευθυμίου, Πολύζος και Χατζηστραβός.

Στις ασίστ είναι πολύ μοιρασμένο το παιχνίδι, άλλη μία ένδειξη του πλουραλισμού λύσεων σ’ αυτή την ομάδα.

Προηγείται με 5 ο Αηδονίδης, ακολουθούν οι Νουκάρης και Αλωπούδης με τέσσερις, τρεις ασίστ έχουν βγάλει οι Παπαθανασίου και Ευθυμίου, από δύο, οι Κοντοθανάσης, Μελετίδης, Χατζηδίμπας και από μία έχουν οι Πολύζος, Υφαντίδης, Δραγάνης, Χατζηστράβος, Μίσκοβιτς, Φιλιππίδης, Δημητρακόπουλος, Μακούσης και Τσέλα.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 1.394 είναι ο Δημητρίου, δεύτερος με 1.384 λεπτά ο Υφαντίδης και ακολουθούν ο Σιαμπάνης με 1.332 λεπτά, ο Αηδονίδης με 1.287 και ο Ευθυμίου με 1.181 λεπτά.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top