YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: 2-1 τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ (Βίντεο)

PDF Print E-mail
Wednesday, 26 March 2014 18:45 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε σε εξ αναβολής μάτς της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ

Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι στην Νέα Μεσημβρία ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του δυναμικού Παναιτωλικού και να πάρει τη νίκη με σκόρ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκόρ στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να κατακτήσει την απαραίτητη νίκη που θα τον διατηρούσε σε τροχιά τίτλου. Ο Σαββίδης στο 55′ μπήκε με τη μπάλα στην περιοχή, ανατράπηκε από πίσω και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

Ο Κουλούρης ευστόχησε, άνοιξε το σκορ και παράλληλα κατέρριψε ένα ρεκόρ που κρατούσε χρόνια… Ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 25 γκολ και πέρασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που είχε πετύχει 24 σε μια σεζόν.

Η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς σε μια ανύποπτη φάση ο Κιόσε δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και ο Μωραίτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όμως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αντέδρασαν ψύχραιμα, έψαξαν το δεύτερο γκολ, που έμελλε να είναι το καθοριστικό, αλλά και το εντυπωσιακότερο.

ΠολύζοςΠόζογλου και Σαββίδης “έκρυψαν” τη μπάλα παίζοντας γρήγορα και ο τελευταίος με δεξί συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο επιτελικός μέσος του Δικεφάλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο και ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην κορυφή, αφού κράτησε το αποτέλεσμα ως το τέλος.

ΠΑΟΚ:  Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Μπαντάνης), Πούγγουρας, Κιόσε, Βασαΐτης, Πολύζος, Τουμανίδης, Σαββίδης, Παπαδόπουλος (51′ Τσολακίδης), Πόζογλου (68′ Πιαστόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Κωστακιώτης, Καραλής, Δημούλας, Κοζάκης, Χαντακιάς, Σιώρος, Κωνσταντινόπουλος, Μωραίτης, Μηλιός, Ζαρκάδας.



Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top