YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Το πρόγραμμα του "Nike Premier Cup 2016"

PDF Print E-mail
Friday, 01 April 2016 06:51 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στο "Nike Premier Cup" που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-3 Απριλίου στη Βούλα (Star Club) θα πάρουν μέρος οι Παίδες (K15) δέκα ελληνικών συλλόγων. Η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από τον Τελικό της Κυριακής (13:30) θα ταξιδέψει στη Φιλανδία για να συμμετάσχει στην τελική φάση του τουρνουά με ομάδες απ' όλη την Ευρώπη.

Στην μάχη ρίχνονται σήμερα οι ομάδες Κ-15 του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητου Αθηνών, Πανιώνιου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλων Χαλανδρίου και της Σχολής Γιουβέντους, για μία θέση στο όνειρο.

Την 1η ημέρα την Παρασκευή 1 Απριλίου,  θα διεξαχθεί στο τουρνουά η 1η φάση των ομίλων. Τη 2η ημέρα, το Σάββατο 2 Απριλίου, θα γίνουν οι αγώνες της 2ης φάσης των ομίλων καθώς και οι αγώνες για τις κατατακτήριες θέσεις.

Την 3η και τελευταία ημέρα την Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθούν το πρωί οι αγώνες της τελικής κατάταξής (θέσεις 4-8) και οι 2 ημιτελικοί, και το απόγευμα θα γίνουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, όπου και θα ανακοινωθούν όλες οι τελικές θέσεις του τουρνουά. 

Οι ομάδες για το «Nike Premier Cup» 2016, έχουν κατανεμηθεί σε δύο ομίλους.

Στον Α' όμιλο είναι: ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Χαλανδρίου, ο Αστέρας Τρίπολης και η Σχολή Γιουβέντους.

Στον Β' όμιλο είναι: ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Στην Ελλάδα έχουν διεξαχθεί τρεις προκριματικές διοργανώσεις για το «Nike Premier Cup». Στην το 2013, νικητής ήταν ο Ολυμπιακός (γενν. 1998) και στις δύο επόμενες το 2014 και το 2015 ο Ατρόμητος (γενν. 1999 και 2000).

Share
 





powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ