YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ικανοποίηση για την ευρεία νίκη!

PDF Print E-mail
Sunday, 17 November 2013 16:31 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων για την εμφάνιση και την ευρεία σε έκταση νίκη επί της Σουηδίας στην Κατερίνη.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν στο epo.gr οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Σωκράτης Διούδης, το μυαλό των διεθνών είναι, πλέον, στον εκτός έδρας αγώνα με την Πολωνία την προσεχή Τρίτη.

Μπουγαΐδης: «Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και τόνωσε την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον όμιλο. Αποδείξαμε στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να σταθούμε εξαιρετικά απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Για να έχει, όμως, αντίκρισμα αυτή η νίκη, πρέπει να υπάρχει συνέχεια και στην Κρακοβία. Μια συγκεντρωμένη Εθνική μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου».

Διούδης: «Αφήνουμε πίσω τη μεγάλη νίκη επί των Σουηδών, γιατί σε λίγες μέρες αντιμετωπίζουμε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου μας. Στόχος είναι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από αυτό το ματς για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ρουμανίας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι από αυτό το αποτέλεσμα και ευχόμαστε ολόψυχα η Ελλάδα να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

*Το πρόγραμμα της Εθνικής περιελάμβανε πρωινή προπόνηση για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Σουηδία και αποθεραπεία για τους βασικούς.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας , Δημήτρης Ελευθεριάδης, θα παραθέσει δείπνο στα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Κατερίνη.*Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η αποστολή παρακολούθησε από την τηλεόραση τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στη Ρουμανία και πανηγύρισε έντονα τα «γαλανόλευκα» γκολ.

*Η Εθνική θα αναχωρήσει για την Κρακοβία σήμερα Κυριακή 17/11 και ώρα 08:15 από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top