YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ήττα 3-1 των Ελπίδων στην Πολωνία

PDF Print E-mail
Tuesday, 19 November 2013 22:32 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Άτυχη η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα 3-1 από την Πολωνία στην Κρακοβία, στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013/15.

Η ελληνική ομάδα έφτασε πολύ κοντά να ισοφαρίσει το εις βάρος της 2-0 (61΄, 79΄ Μίλικ), καθώς στο 85΄ μείωσε ο Καρέλης με εξαιρετικό σουτ και στο 89΄ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι από τον Γκόλια.

Όμως, ο αρχηγός Γιάννης Ποτουρίδης έστειλε τη μπάλα άουτ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+5) πάλι ο Μίλικ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, κι ενώ όλοι οι παίκτες της Εθνικής ήταν στην επίθεση στην προσπάθεια για την ισοφάριση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους (12΄, 29΄Μίλικ) και τρεις για την Ελλάδα με τα σουτ των Γιαννιώτα (8΄, 20΄), και Κολοβού (22΄). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πολωνοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος και είχαν δοκάρι με τον σκόρερ τους στο 74΄.

Η Εθνική είχε κι αυτή δύο καλές φάσεις με τον Κίτσιου στο 62΄ και τον Γιαννιώτα στο 69΄.Πλέον, η Πολωνία είναι σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στα μπαράζ, χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα για την ελληνική ομάδα, η οποία χρειάζεται να πάρει επτά βαθμούς στα τρία της τελευταία ματς για να πάρει αυτή το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Επόμενο ματς (εντός) της Ελλάδας είναι κόντρα στην Τουρκία στις 5/3/2014.Ο Ρώσος διαιτητής της αναμέτρησης, Βιτάλι Μεσκόφ, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ζιελίνσκι, Φούρμαν, Γιανίτσκι, Διαμαντάκο, Μαυρία και Μπουγαΐδη.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σούμσκι, Τζίβνιελ, Καμίνσκι, Γκόλια, Γιανίτσκι, Παβλόφσκι (77΄Λεβαντόφσκι), Χράπεκ (90΄ +4 Νταμπρόφσκι), Φούρμαν, Ζιελίνσκι (86΄ Βόλσκι), Βζόλεκ, Μίλικ

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Κίτσιου, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μπουχαλάκης (83΄ Σιώπης), Διαμαντάκος (75΄Βέλλιος), Κολοβός (78΄Καρέλης), Γιαννιώτας


«Νιώθω μεγάλη απογοήτευση γιατί μετά το 2-0 προσπαθήσαμε πολύ και φτάσαμε μια ανάσα από την ισοφάριση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πίστεψαν στην ανατροπή και το έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, με ικανούς παίκτες, όμως κι εμείς δείξαμε ότι διαθέτουμε ισχυρό σύνολο.

Το ότι δεν καταφέραμε στο 90΄ να ισοφαρίσουμε δεν μας κάνει χειρότερη ομάδα από τους Πολωνούς. Ύστερα από τα δύο δύσκολα ματς με Σουηδία και Πολωνία έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε ενόψει του επόμενου σημαντικού αγώνα με την Τουρκία.

Αν θέλουμε να προκριθούμε οφείλουμε να νικήσουμε και στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.«Φτάσαμε κοντά σε μια δύσκολη ανατροπή, όμως δεν τα καταφέραμε και είμαστε όλοι στεναχωρημένοι γι΄ αυτό.

Μπορούσαμε από σήμερα να γίνουμε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για να νικήσουμε στα επόμενα ματς και να πάρουμε την πρόκριση, η οποία θεωρώ ότι μας αξίζει», ήταν η δήλωση του Νίκου Καρέλη.

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top