YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά !

PDF Print E-mail
Thursday, 17 October 2013 11:03 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Αμανατίδης ο οποίος είναι πλέον είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Βόρεια Ελλάδα

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη:

«Οι ακαδημίες είναι ότι πιο υγιές υπάρχει αυτήν την στιγμή στον πλανήτη. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ο τρόπος σκέψεις, είναι μια προσπάθεια που γίνεται για να βοηθήσει την νέα γενιά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο , πλέον το κάθε παιδί θα μπορεί να πηγαίνει σε όποια ακαδημία ακόμα και εάν η έδρα της ομάδας του βρίσκεται σε άλλη πόλη».

Για τις εγκαταστάσεις και το προπονητικό τιμ:

«Είναι οι παλιές εγκαταστάσεις του Χατζηπαναγή. Εκπληκτικές εγκαταστάσεις, δεν είναι τυχαίο που βρεθήκαμε εκεί, το τιμ των προπονητών είναι η μεγάλη μας δύναμη και είναι απίστευτο, θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν έχει τέτοιο τμήμα προπονητών.

Είναι επικεφαλής ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο Φάνης  Κατεριανάκης και πολλοί άλλοι.Ο Βασίλης ο Χατζιπαναγής θα συμμετέχει κανονικά, θα είναι κοντά μας, θα έχει παρουσίες , θα είναι ένας ειδικός συνεργάτης του Ολυμπιακού, οι ηλικίες ξεκινάνε από παιδιά που θα είναι γεννημένα από το 97’ έως το 2007.

Η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι ανοιχτοί για όλα τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν και να αθληθούν στην δικιά μας ακαδημία , δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι Ολυμπιακοί για να έρθουν. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το ταλέντο που υπάρχει άφθονο στην Ελλάδα.

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα δικά μας παιδιά, τα Ελληνόπουλα να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να πάρουν αυτό που τους αξίζει».

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top