Στην πρεμιέρα του «Youth League Football Games in Athens ο Παναθηναικός επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Tuesday, 05 November 2013 10:19 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σε ένα παιχνίδι που είχε άρωμα Σούπερ Λίγκ, οι Νέοι του Παναθηναικού πήραν την νίκη στο γήπεδο της Δροσιάς με 2-1 απέναντι στην ομάδα Κ18 της ΑΕΚ που έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του «Youth League Football Games in Athens» το οποίο διοργανώνει η ΑΕΚ και συμμετέχουν σε αυτό Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Γλυφάδα, Καλλιθέα και Φωστήρας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και οι ομάδες - εκτός από την ΑΕΚ που θα αγωνίζεται με την Κ18, η οποία δεν συμμετέχει σε άλλο πρωτάθλημα - θα χρησιμοποιούν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα Κ20.

Τώρα ως αναφορά το χθεσινό μάτς οι παίκτες του Χάρη Κοπιτσή έπιασαν σπουδαία απόδοση και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη απέναντι σε έναν Παναθηναικό που παρατάχθηκε με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες, αλλά και με αρκετά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έως τώρα στα ματς του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Οι Τραινός Δέλλας και Ακής Ζήκος που παρακολούθησαν την αναμέτρηση έμειναν σίγουρα ικανοποιημένοι απ' αυτά που είδαν εάν κρίνουμε απο τις αντιδράσεις τους, κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν επίσης από πλευράς ΑΕΚ οι  Μπορμόποκης, Μπουρουτζίκας και Μητροτάσιος και από τον Παναθηναϊκό οι Χουάν Ραμόν Ρότσα,  Δημήτρης Μάρκος και Κώστας Μπατσινίλας.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ πρός το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιαννιτσάνη, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς ΑΕΚ στην επανάληψη με ατομική προσπάθεια του Τζάθα, που πήρε την μπάλα σχεδόν απο το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε και νίκησε τον Κότσαρη με ένα δυνατό σούτ στην δεξιά του γωνία.

Δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Μπουσκέτι

Στο  90’ όμως μετά από χέρι του Τζάθα εντός περιοχής ο Παναθηναικός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Αναστασόπουλος για το τελικό 2-1. Απο του πράσινους ξεχώρισε ο Κότσαρης που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και είχε καίριες και εντυπωσιακές επεμβάσεις σε αρκετά τετ-α τέτ με παίκτες της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Τσέλιος Θ., Τζάθας, Ζιβάνοβιτς, Καζβιρόπουλος, Κάτσικας, Βιδάλης, Κοντοές, Αραμπατζής, Μαρκοπουλιώτης, Μίχας, Ζεζάι. Έπαιξαν και οι: Φάνης, Μωϋσιάδης, Τσέλιος, Αντύπας, Καρβουνίδης, Μπουσκέτι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Δώνης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης, Νιούμαν, Μουζακίτης, Κουσίδης. Χαλκιαδάκης. Έπαιξαν και οι Ζαφειράκης, Γεροκωνσταντής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top