SL-K20: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-0

PDF Print E-mail
Saturday, 01 March 2014 15:34 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 4-0, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Η αγωνιστική εικόνα αλλά και η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο σκορ. Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ πραγματοποίησαν ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριολεκτικά έκαναν ότι ήθελαν.

Οι παίκτες του τριφυλλιού δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν, ήταν ασύνδετοι και μοιραία γνώρισαν την βαριά αυτή ήττα απο τον αιώνιο τους αντίπαλο Ολυμπιακό.



Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους ερυθρόλευκους καθώς μόλις στο 8' πήραν το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Βέργου. 

Στο 29' ο Ψυχογιός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή και με ένα μονοκόματο σούτ έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου.



 Στην επανάληψη οι Πειραιώτες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα.

Αρχικά στο 54' ο Βέργος ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα χόρεψε τους αντίπαλους αμυνόμενους και με ένα όμορφο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 74' Σωτηράκος μετά απο όμορφη συνεργασία με τον Σιώπη.


Μικρά-Μικρά

Το αγώνα παρακολούθησαν απο τα δημοσιογραφικά μπούθ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος αλλα και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Θοδωρής Παχατουρίδης


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέρντ Στόρκ): Στρέζος, Βολονάκης, Βέργος, Βούρος, Βλάχος, Γιάνκοβιτς, Νασιακόπουλος (82' Νασιακόπουλος), Σωτηράκος, Παπασάββας, Ψυχογιός (72' Λάτσι), Σιώπης (80' Γαρεφαλάκης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Γκέκας, Ξηρός (73' Κασάς), Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μουζακίτης, Νιούμαν (77' Μπαμίχα), Μπαλμπόα, Μαλντίν, Χαλκιαδάκης.

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top