YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Βαριά ήττα απο την Ντιναμό γνώρισαν οι έφηβοι του Παναθηναικού στο ''Πούσκας κάπ''

PDF Print E-mail
Monday, 21 April 2014 03:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την ήττα με σκόρ 5-1 γνώρισε η ομάδα Κ17 του Παναθηναικού απο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά ''Φέρεντς Πούσκας''.

Στο 15' οι Κροάτες πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Γέλιτς και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βίσιτς στο 18'. Στο 38' η Ντιναμό πέτυχε ακόμα ένα γκόλ, με την όμορφη συνεργασία με των Βίσιτς και Φίντιτς να αποδίδει και τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα για το 3-0.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε τρεις αλλαγές, όμως η εικόνα δεν άλλαξε και η Ντιναμό στο 41' έφθασε σε ένα ακόμη γκολ με τον Βίσιτς που ακολουθούσε την φάση και με πλασέ έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 66' ο Ράσιτς που βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βασίλα.

Στο 72' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπανικολάου όμως ο Μπαλατσούρας που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, αστόχησε.

Να τονιστεί πως οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς στο 74' αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την Δευτέρα την 5η θέση στο τουρνουά και περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων για να μάθει τον αντίπαλο του.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top