YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Καταιγιστική η Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 8-0 τον Α.Ο Περιστερίου!

PDF Print E-mail
Saturday, 08 March 2014 16:56 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Επίδειξη δύναμης στα Σπάτα έκανε η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ που συνέτριψε με 8-0 τον Α.Ο Περιστερίου, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Αθηνών.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Περιστέρι και πήρε ακόμα μία νίκη στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό με τον Βλαχομήτρο να βάζει τις βάσεις για την νίκη των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 με πλασέ απο κοντινή απόσταση.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του με το Περιστέρι να γίνεται απλώς θεατής της αναμέτρησης και τον Κοντογιάννη να παίρνει τη σκυτάλη απο τον Βλαχομήτρο και να σκοράρει εντυπωσιακά στο 26' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 34' ο Βιδάλης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Κυριαζής ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 5-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Άγγελου Χατζόπουλου συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, δυνατά και επιθετικά.

Στο 60' ο Κυριαζής με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε το 6-0. Ο νεαρός επιθετικός πήρε την μπάλα απο τον χώρο του κέντρου και αφού χόρεψε όλη την αντίπαλη άμυνα, την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χριστόπουλου.

Η Ένωση δεν σταμάτησε εκεί αφού πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Αντωνίου (70', 77') για το τελικό 8-0.

Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 52 βαθμούς, με την Καλλιθέα να μένει δεύτερη με 50.


ΑΕΚ: Πάντος, Γραμματίκας, Κοντογιάννης, Σχίζας, Αντωνακόπουλος, Κυριαζής, Βιδάλης, Αντωνίου, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Παπαδόπουλος, Σταύρου, Καπουράνης, Παπανικολάου και Μπουτσικάρης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χριστόπουλος, Αννιτζάκης, Κούτρης, Μπούζας, Καπετάνης, Τσαπάλης, Τσαλγιτζόπουλος, Ποθητός, Γκουλής, Τσίγκος, Τσίπας.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ