YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες (Κ15) ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Tuesday, 26 April 2016 17:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες στέφτηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων o Ολυμπιακός αφού επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ με γκολ των Γεωργαντή, Μπουλάρι.

Και τα δύο γκολ της νίκης επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη, ήταν αυτή που πρώτη άγγιξε το γκολ όμως το σουτ του Πουρνάρα πέρασε λίγα μέτρα έξω από το δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

Στο 37' ο ΠΑΟΚ, σκόραρε, όμως το γκολ που σημείωσε ο Γεωργιάδης ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος του (σ.σ. η διάρκεια του κάθε ημιχρόνου ήταν 40 λεπτά).

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός, ανέβασε στροφές και ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή τους οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργαντή να κατεβάζει ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με δυνατό ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ταλιχμανίδη και έκανε το 1-0. Ενα γκολ που επί της ουσίας, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 55' με την κεφαλιά του Μουτζούρη.

Δοκάρι είχαν επίσης και οι "ερυθρόλευκοι" στο 67' σε κεφαλιά του Μούγιου, με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, ένα λεπτό πριν το φινάλε να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα με τον Μπουλάρι (είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι) και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί, για τους παίκτες του Oλυμπιακού, ωστόσο οι παίκτες των δύο ομάδων, μετά το τέλος του αγώνα απέδειξαν πως θα πρέπει να είναι οι αγώνες, αφού ακολούθησαν ωραίες στιγμές, με τους ηττημένους να συγχαίρουν τους νικητές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63' Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57' Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41' Μπαταλάμας -78' Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51' Μπούμπα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57' Τσακίρης), Τσέργας (78' Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74' Τασιάς), Φέκκας (63' Μπουλάρι), Μούγιος (80' Κουλουριώτης).


Share
 



powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ