YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

PDF Print E-mail
Saturday, 16 April 2016 16:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ισοπαλία (0-0) που ισοδυναμεί με νίκη απέσπασε η Κ17 του Ατρόμητου στο ''Γ. Καλαφάτης'' απο την αντίστοιχη του Παναθηναικού, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Γράφουμε πιο πάνω ότι η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη. Κι αυτό διότι oι «πράσινοι» ήθελαν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσουν τους ''περιστεριώτες'' στους δυο βαθμούς, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πλέον χρειάζονται δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους και παράλληλα να μην κερδίσει ο Ατρόμητος τα δικά του…

Το συγκρότημα του Βασίλη Καλτσή τα κατάφερε, λοιπόν, να περάσει αλώβητο από το Κορωπί έχοντας ως όπλο την συμπαγή άμυνα του που πήρε άριστα. Το άγχος πάντως ήταν αυτό που κυριάρχησε στις προσπάθειες και των δύο ομάδων και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα ως πέρα δίκαιο. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης,  Ζερβόπουλος, Σπίνος, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Αμπίλας, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σέχου, Βαρέσης, Γιαούπι και Λώλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος  Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ζαραφέτας, Κακοσίμος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κιτσόπουλος, Δόσης, Ψαράκης και Κούκρας.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ