YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

PDF Print E-mail
Saturday, 12 March 2016 18:11 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ17 του Παναθηναικού και του Αστέρα, στο παιχνίδι που έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι «πράσινοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν πάρα  πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Καλομοίρη στην επανάληψη, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και έτσι δεν πέτυχαν τον σκοπό τους που ήταν το τρίποντο της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 74ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Δημήτρουλα ο Καλομοίρης βγήκε στην μπάλα και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0.

Ωστόσο, οι Αρκάδες κατάφεραν και ισοφάρισαν, μετά από αδράνεια της άμυνας του «τριφυλλιού» και ασυνεννοησία των στόπερ, με σουτ του Νικολακόπουλου τρία λεπτά πριν τη λήξη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεώργος, Βενέτης, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Βαρέσης, Αποστολάκης, Καλομοίρης, Λώλος, Γιαούπι, Ξεπαπαδάκης (60’ Δημήτρουλας).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Τσέκος, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης. Έπαιξαν και οι: Νικολακόπουλος, Ντίνε και Μπινιώρης.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ