YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ατρόμητος: Πρεμιέρα για την Κ17 με νέο προπονητή και ρόστερ!

PDF Print E-mail
Tuesday, 29 July 2014 05:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με νέο προπονητή τον Άρη Σαρακηνό και όνειρα για μια πετυχημένη σεζόν πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ17 του Ατρόμητου για την περίοδο 2014-15.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές καλοσώρισε αρχικά ο επικεφαλής του τμήματος Scouting Τόλης Αποστόλου ο οποίος εκ μέρους του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών Τάκη Μιχαλέτου έδωσε τις ευχές για τη νέα χρονιά τονίζοντας ότι επειδή είναι μια νέα ομάδα με ηλικίες του 1998 και του 1999 θέλει χρόνο, υπομονή και δουλειά  αλλά και να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει όλους.

Στην σύντομη ομιλία του ο Άρης Σαρακηνός είπε ότι: «μας ενδιαφέρει να επιδείξουμε ομαδικό πνεύμα και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ομαλή μετάβασή σας στην ομάδα Κ20 και στην συνέχεια στην επαγγελματική.

Όλοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας».

Το παρών έδωσε και το τεχνικό επιτελείο της Κ20, ως ένδειξη της ενιαίας φιλοσοφίας που διέπει όλα τα τμήματα των Υποδομών. Ο προπονητής της Γιώργος Κορακάκης μιλώντας μάλιστα στους ποδοσφαιριστές τους τόνισε ότι θα παρακολουθεί από πολύ κοντά την πρόοδό τους, μάλιστα θα υπάρξουν φορές που θα τους προπονήσει ο ίδιος μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

Το νέο επιτελείο της Κ17 αποτελούν οι: Απόστολος Λαύκας (προπονητής φυσικής κατάστασης), Βαγγέλης Οικονόμου (ειδικός συνεργάτης -αναλυτής), Θανάσης Σερπάνος (ειδικός συνεργάτης τεχνικής), Δημήτρης Κίτσος (φυσικοθεραπευτής), Παύλος Μωραϊτης (φροντιστής).

Γενικός αρχηγός ο Στέλιος Λαδόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση (ακολούθησε προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών) ήταν οι εξής:

Στράτος Αγγελόπουλος, Απόστολος Αποστόλου, Γιάννης Βέλιος, Λουκάς Βιταλιώτης, Σπύρος Ζώης, Νηρέας Ιγκμπινόμπα, Βασίλης Κίναλης, Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος, Μίλτος Κοσκινάς, Μάριος Κουτρούλης, Γιάννης Κουτσομύτης, Γιώργος Λώλος, Γιώργος Μαντέσης, Νίκος Μελικιάν, Βαγγέλης Μπαλάσκας, Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, Χρήστος Παναγιωτίδης, Δημήτρης Παπαδάτος, Νίκος Σιάνος, Γιώργος Σιοροβίγκας, Νίκος Σκόνδρας, Γιάννης Στριγκώνης, Ντανιέλ Τόσκα, Νίκος Τσουπάνος, Βασίλης Χαραλάμπους, Γιάννης Χατζηελευθερίου, Γιάννης Χατζοβασιλάκης.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr o Άρης Σαρακηνός είπε τα εξής για τα νέα του καθήκοντα:

«Στόχος μας είναι να αξιοποιησουμε το ταλέντο αυτών των παιδιων και να τα βοηθησουμε να τελειοποιήσουν τις ποδοσφαιρικες τους δεξιότητες.  Μέσα από τη διαδικασία αυτή ελπίζουμε να εκπαιδευσουμε ποδοσφαιριστές ικανούς να στελεχώσουν την Κ20 και την πρώτη ομάδα. 

Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον κ.  Σπανο για την τιμή που μου εκανε να μου αναθεσει την Κ17 και προς τους κ. κ Αγγελόπουλο,  Μιχαλέτο και Αποστόλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Η Κ17 έχει προγραμματίσει εξάλλου τα εξής φιλικά: 2 Αυγούστου με Αστέρα Τρίπολης Κ17, 20 Αυγούστου με Ολυμπιακό Κ17, 23 Αυγούστου με Φοίνικα Περιστερίου, 24 Αυγούστου με Εθνικό Κεραμιδίου, 30 Αυγούστου με Κηφισιά (εφηβικό), 31 Αυγούστου με Άτταλο, 6 Σεπτεμβρίου με Μελίσσια, 13-14 Σεπτεμβρίου με Ανθούπολη (εφηβικό).

Εκκρεμεί ο καθορισμός ημερομηνίας για τα φιλικά με ΑΕΚ Κ17 και Πανιώνιο Κ17.


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top