YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Έκτοι οι Νέοι του Ολυμπιακού στο Blue Stars/FIFA Youth Cup! (Βίντεο)

PDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014 20:49 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την έκτη θέση κατέλαβαν στο διεθνές τουρνουά Blue Stars/FIFA Youth Cup οι Νέοι του Ολυμπιακού, καθώς στους δύο τελευταίους τους αγώνες γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις αποκόμισαν οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες απο το τουρνουά Blue Stars της FIFA στην Ελβετία.

Οι Πειραιώτες «μέτρησαν δυνάμεις» με την  Σιόν, την Γκρασχόπερ, την Μπάγερν Μονάχου, την Ασάντε Κοτόκο αλλά και την Ατλέτικο Παραναένσε. έχοντας απολογισμό 3 ήττες, μία ισοπαλία και 1 νίκη. 

Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν απο τη Σιόν με 1-0, στο επόμενο παιχνίδι κέρδισαν με 2-1 την Γκρασχόπερ ενώ με την Ατλέτικο Παραναένσε, ήρθαν ισόπαλοι (1-1). 

Την δεύτερη αγωνιστική ημέρα αντιμετώπισαν την Μπάγερν Μονάχου, όπου, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, τελικά ηττήθηκαν με 2-1.

Ο Ψυχογιός είχε κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά τα γκολ των Πολ (35’) και Σολ (37’) δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μπερντ Στορκ να πανηγυρίσουν, τερματίζοντας στην 3η θέση του Β’ ομίλου.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκαν κόντρα στην Ασάντε Κοτόκο για τις θέσεις 5-6, όπου έχασαν με 2-0.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Νταουντά (12’) και Νιμάκο (25’), με τους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως, να κρατούν τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησαν και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ασάντε Κοτόκο: Ποκού, Σεϊντού, Νιμάκο (37’ Χάκεμ), Κουτουμπούρ, Οπόκου Μάνου, Νταουντά, Οπόκου (39’ Άπια), Ασόνγκ, Μπόνεϊ, Σαντίκ, Αντό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παιδάκης (20’ Πασαλίδης), Ηλιάδης, Ψυχογιός, Βατουσιάδης, Μπερκ, Πασαλίδης, Ιγνατίδης (20’ Λάτσι), Μακροστέργιος, Μ. Σιώπης, Λεάντρο (31’ Τόλι), Γαρεφαλάκης


Το τουρνουά κατέκτησε η Ατλέτικο Παραναένσε η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό την Μπενφίκα με σκόρ 1-0.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top