YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

PDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014 10:28 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους πρόσθεσαν οι νέοι του Παναθηναικού,  καθώς σε εξ αναβολής παιχνίδι της Super league U-20 επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Κορωπί και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση.

Οι παίκτες των Σάμιου και Μαραγκού προσπάθησαν απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό, όμως οι Αρκάδες είχαν κλείσει σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεψαν στον παναθηναικό να κάνει το γνωστό παιχνίδι του.

Οι λιγοστές φάσεις του πρώτου μέρους είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το ρευστό 0-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα παρ' όλα αυτά οι πράσινοι κατάφεραν να διασπάσουν για μία και μοναδική φορά την πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα με το γκόλ του Γιαννιτσάνη στο 50' και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Να τονιστεί πως οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό ο Κυριακόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκέκας, Μυρθιανός (46’ Νιούμαν), Ξηρός, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Β. Αγγελόπουλος (81’ Αθανασόπουλος), Μπαλμπόα, Υμεράι (66’ Χαλκιαδάκης-Φαζός), Γιαννιτσάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Ζήσης, Καστριτσέας, Μαργαρίτης (78’ Παπαγγέλης), Κονίδας, Παπαπέτρου (82’ Καρυδόπουλος), Τσιώλης (42’ Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Τριανταφύλλης.


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top