YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ο τίτλος για την Κ17 του ΠΑΟΚ περνάει από τον Εργοτέλη

PDF Print E-mail
Friday, 25 April 2014 12:32 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Το πρώτο βήμα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της καλείται να κάνει η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ την Τρίτη 29 Απριλίου, οπότε δίνει τον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ κόντρα στον Εργοτέλη. Το ματς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, στις 4 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ περνάει από την διαδικασία των μπαράζ, παίζοντας με τον τρίτο του άλλου ομίλου, διότι απώλεσε από την Ξάνθη την πρωτιά στον όμιλό του κι επομένως την απευθείας πρόκριση στο φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο από τις 10 έως τις 12 Μαϊου.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Ξάνθη ολοκλήρωσαν με 53 βαθμούς το πρωτάθλημα, ωστόσο, στην ισοβαθμία πέρασε πρώτη η Ξάνθη, που είναι ήδη στο φάιναλ φορ, όπως και ο Ολυμπιακός από το Νότιο Ομιλο που βγήκε πρώτος με 61 βαθμούς. 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναθηναϊκός με 50, στην τρίτη ο Εργοτέλης με 46 και στην τέταρτη θέση ο Πανιώνιος με 45 βαθμούς.Για να συμπληρωθεί το παζλ της τετράδας, το σύστημα επιτάσσει από φέτος δύο αγώνες μπαράζ.

Αυτόν του δεύτερου του Βόρειου Ομίλου (ΠΑΟΚ) με τον τρίτο του Νότιου Ομίλου (Εργοτέλης) και αυτόν του δεύτερου (Παναθηναϊκός) με τον τέταρτο του Νότιου Ομίλου (Πανιώνιος). Κι αυτό διότι στο Νότιο Ομιλο υπάρχουν 11 ομάδες, ενώ στο βόρειο επτά ομάδες. 

(paokfc.gr)

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top