YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ΑΕΚ: Ονειρικό ντεμπούτο για τον 17χρονο Δημήτρη Τζάθα! (Βίντεο)

PDF Print E-mail
Monday, 10 March 2014 02:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να περιμένει ο 17χρονος Δημήτρης Τζάθας.

Μπορεί η εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στο Ηρόδοτο να ήταν θλιβερή, όμως αυτό που θα κρατήσει σίγουρα η Ένωση απο αυτό το παιχνίδι είναι η πολύ καλή εμφάνιση του 17χρονου Δημήτρη Τζάθα που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο νεαρός άσος ο οποίος ''μεγάλωσε'' στην κυριολεξία με κασκόλ της ΑΕΚ στο πέτο και γαλουχήθηκε απο μικρή ηλικία στις Ακαδημίες της, έκανε ονειρικό ντεμπούτο και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Ένωσης να φύγει με το ρόζ φύλλο αγώνα απο το ΟΑΚΑ.

Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο περίπου ως εξτρέμ και ταλαιπώρησε αρκετά τους αντίπαλους αμυντικούς. Μάλιστα στο 82ο λεπτό κέρδισε και πέναλτι μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια.

Πολλοί απο τους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες δεν γνώριζαν τίποτα για τον πιτσιρικά με το νούμερο ''12'' στην πλάτη, όμως ο ίδιος ο Τζάθας συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Δημήτρης Τζάθας ανήκει στο γκρούπ παικτών που προετοιμάζει εδώ και κάμποσα χρόνια ο νύν προπονητής της Κ18, Χάρης Κοπιτσής. Σε αυτό το γκρούπ υπάρχει πολύ ποιότητα και ίσως σε κάποια απο τα επόμενα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, δούμε ορισμένους απ' αυτούς.


Δείτε τα ''Highlights'' του αγώνα ΑΕΚ-Ηρόδοτος 2-1 και την ενέργεια του Δημήτρη Τζάθα στο (02:36)...




ΑΕΚ - Ηρόδοτος 2-1 HL από greeksuperleague

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top